Au făcut diamante din părul lui Pele

Ultima actualizare:

    Pele
Pele

Fosta glorie a fotbalului Pele a prezentat la Sao Paulo o colecţie de diamante sintetice fabricate din şuviţe tăiate din părul său.

Un număr de 1.283 de diamante astfel fabricate vor fi puse în vânzare - câte unul pentru fiecare dintre golurile marcate pe parcursul carierei sale de Pele, care este triplu campion mondial cu echipa naţională a Braziliei. Fiecare dintre diamante va conţine un număr gravat, ce corespunde fiecărui gol marcat de Pele.

Diamantele sintetice, fabricate cu ajutorul tehnicii HPHT (presiune şi temperatură ridicate), vor costa 7.500 de dolari fiecare şi vor fi comercializate într-o cutie în care se va mai afla o mică statuetă a celebrului fotbalist.

Cu ocazia prezentării acestor pietre preţioase, Pele, în prezent în vârstă de 73 de ani, a vorbit despre doi dintre cei mai cunoscuţi jucători din fotbalul actual, argentinianul Lionel Messi şi portughezul Cristiano Ronaldo.

"Potrivit felului nostru de a vedea fotbalul, Messi este un jucător complet. Cristiano este Vava-ul nostru, Ronaldo al nostru. Este un Dada Maravilha", a declarat Pele, referindu-se la foşti jucători din echipa naţională a Braziliei.

"Echipa care îmi place cel mai mult să o văd jucând este Barcelona", a adăugat el, vorbind despre clubul spaniol la care joacă doi dintre compatrioţii săi, Neymar şi Dani Alves, membri şi în naţionala braziliană.

Totodată, Pele s-a declarat preocupat de funcţionarea aeroporturilor înainte de Cupa Mondială din Brazilia (12 iunie-13 iulie). "Am sosit alaltăieri şi era haos în aeroport, deşi mai avem doar două luni până la Mondial. Felul în care vom administra sosirile şi plecările oamenilor care vor fi prezenţi la Mondial mă îngrijorează", a declarat fotbalistul brazilian.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net