Toată lumea vorbeşte acum despre înlocuirea lui Christoph Daum, dar miza cea mai mare nu e selecţionerul, ci conducătorul de la Casa Fotbalului. Neamţul va fi oferit probabil ca jertfă mulţimii, dar duşmanii lui Burleanu nu se mulţumesc doar cu capul acestui „Moţoc”, ci îl vor pe al lui Vodă! Şi deja s-a sărit la jugulară!


Responsabili pentru ratarea turneului final din Rusia nu sunt doar jucătorii şi staff-ul tehnic condus de Daum, ci mai ales birocraţii de prin birouri. Multe decizii proaste au fost luate acolo în ultimii ani, iar numărul nemulţumiţilor a crescut constant. Apogeul a fost atins la finalul meciului din Muntenegru, când s-a spart buboiul! Iar „rechinii” din fotbalul românesc simt sângele rănitului şi au pornit atacul final! Unii îndreptăţiţi şi probabil mânaţi de bune intenţi, iar alţii doar pentru a-şi tranşa în favoarea lor anumite interese personale sau de clan. Primul şi cel mai vocal este, nu neapărat surprinzător, Gigi Becali. Acesta încearcă să organizeze o „coaliţie monstruoasă” în jurul lui Hagi pentru ca Răzvan Burleanu să nu mai obţină încă un mandat la şefia FRF după alegerile din primăvara lui 2018. „Generaţia de Aur trebuie să câştige următoarele alegeri pentru că acest Burleanu e un parşiv şi un tiran. Trebuie să se coalizeze forţele sportive, jurnalistice, politice şi naţionale pentru a-l da jos. Ca să scap de Daum şi de Burleanu am ajuns să mă bucur când pierde naţionala cu Chiricheş, Stancu, Chipciu, Stanciu, în teren, care mi-au adus 30 de milioane de euro”, a declarat patronul FCSB-ului. 

Nemţii anunţă plecarea lui Daum

 

Conform unui ziar din Germania, e o chestiune de zile până când antrenorul Christoph Daum va părăsi în mod oficial banca tehnică a naţionalei României. ”Singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil”, sunt vorbele lui Daum, preluate de jurnaliştii de la Suddeutsche Zeitung. Cu Daum la conducere, România a fost eliminată din cursa pentru CM 2018 cu două etape rămase de disputat din preliminarii.

 
 
Loading...