Au închiriat o nocturnă pentru meciul cu Steaua

Ultima actualizare:

    Stadionul Areni din Suceava
Stadionul Areni din Suceava

Foresta Suceava va întâlni Steaua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, ­într-un meci care se va ­disputa în nocturnă.

Cum stadionul Areni din Suceava nu dispune de asemenea facilități, conducerea echipei va închiria o instalație de nocturnă mobilă. Foresta are la dispoziţie 50.000 de euro de la bugetul local al Primăriei municipiului Suceava pentru organizarea meciului cu Steaua, scrie adevarul.ro.

Astfel, gruparea suceveană va închiria instalaţia de nocturnă de la firma italiană „Suno e Immagine”, aceeaşi care a asigurat iluminatul şi la meciul dintre FCM Baia Mare şi Steaua, de anul trecut.

Stâlpii nocturnei urmează să ajungă la Suceava la mijlocul săptămânii viitoare şi vor fi fixaţi pe pista de atletism. Instalaţia de iluminat va avea o capacitate de cel puţin 1.100 de lucsi.


    Dorin Goian vrea  ca stadionul pe  care se va juca  meciul cu Steaua  să arate impecabil
Dorin Goian vrea ca stadionul pe care se va juca meciul cu Steaua să arate impecabil

“Promitem că vom încerca să organizăm cât mai bine acest joc. De acum încolo va fi o munca titanică, pentru că acest joc reprezintă un eveniment foarte important pentru Suceava. I-am şi spus soţiei că de acum încolo mă va vedea mai rar pe acasă, sper să nu depună actele de divorţ după acest meci”, a glumit Dorin Goian, președintele sucevenilor.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net