Au ratat intenţionat două penalty-uri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Campioana se află în această perioadă într-un cantonament prelungit în Cipru, unde a disputat şi o serie de partide de verificare. În ultimul a ieşit însă haos!

Astra şi Pogon Szczecin, echipa din Polonia a lui Costel Râpă, au avut miercuri un meci foarte ciudat. Problemele n-au fost însă între jucătorii celor două echipe, ci între cei 22 de fotbalişti şi nişte arbitri de ocazie care au fluierat catastrofal. Atât Astra, cât şi Pogon au primit câte un penalty inexistent, de care au râs chiar şi beneficiarele. Toţi au suspectat că centralul partidei a pariat pe multe goluri înscrise şi au decis să nu-i facă pe plac, ratând loviturile de pedeapsă.

Mai întâi, Săpunaru a pasat portarului, dar arbitrul a ordonat repetarea execuţiei. Şi-a lua responsabilitatea Daniel Niculae, care a tras la distanţă mare de poartă. La fel a făcut şi un polonez, după doar câteva minute. S-a încheiat până la urmă 3-1 pentru Pogon, iar Şumudică, om cu miros fin în ale jocurilor de noroc, i-a taxat dur pe arbitri. „Ce faceţi, bă, jucaţi la pariuri?”, le-a strigat tehnicianul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net