Aurier, amendat cu 180.000 de euro şi trimis la “satelitul” lui PSG

Ultima actualizare:

    Serge Aurier a vorbit fără să gândeascăfoto: arhivă personală
Serge Aurier a vorbit fără să gândeascăfoto: arhivă personală

Fundaşul Serge Aurier nu va fi dat afară de PSG, dar nici nu va mai juca pentru echipa lui Laurent Blanc, după ce pe o reţea de socializare a spus că antrenorul are o relaţie homosexuală lui Ibrahimovici.

Ivorianul a afirmat că Blanc e "fătălău" şi a dat de înţeles că-l favorizează pe Zlatan Ibrahimovic fiindcă cei doi au o relaţie homosexuală. Jucătorul a fost pedepsit pentru afirmaţiile sale fiind trimis la echipa a doua pentru tot sezonul şi amendat cu 180.000 de euro.

Înaintea meciului cu Chelsea, din Liga Campionilor, Blanc a comentat: "Mi-a picat foarte prost ceea ce a făcut Aurier. În măsura în care pot înțelege că oamenii pot avea opinii diferite, este democrație, fiecare are dreptul la părerile proprii. Dar acum abia doi ani mi-am luat angajamentul în fața conducerii pentru a-l putea aduce la Paris. Mi-am pus obrazul pentru el. Iar el cum îmi mulţumește? Care a fost recunoştinţa sa? Asta. Mi se pare demn de milă, sincer".

"El s-a penalizat singur. Ar fi trebuit să se pregătească acum pentru o optime de finală a Ligii Campionilor. În schimb, e acasă, suspendat. Trebuie să suporte consecințele. Dar el a penalizat și clubul prin ceea ce a făcut. A afectat imaginea acestei echipe. Nu înţeleg membrii acestei generații. Pierd mult timp scuzându-se pentru prostiile făcute, când ar fi mult mai simplu să reflecteze puțin înainte. Nu ar mai fi nevoie să se scuze după", a mai spus antrenorul.

Declaraţiile lui Aurier, în compania unui prieten care se droga

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net