Avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost găsit! Aeronava a dispărut în urmă cu două săptămâni

Ultima actualizare:

    Avionul privat în care se afla starul argentinian Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarieFoto: Getty
Avionul privat în care se afla starul argentinian Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarieFoto: Getty

Avionul privat la bordul căruia se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost găsit în Canalul Mânecii. Un cercetător marin, șeful unei echipe de căutare finanțată privat, a anunțat duminică (3 februarie) că au fost găsite rămășițele aeronavei.

Avionul care îl avea la bord pe starul argentinian Emiliano Sala a dispărut de pe radare în urmă cu două săptămâni, deasupra Canalului Mânecii. Căutările aeronavei în care se aflau fotbalistul și pilotul, David Ibbotson, și de autoritățile britanice de la Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB), potrivit stirileprotv.ro.

Familiile victimelor au fost anunțate de poliție

„Rămășițele avionului în care se afla Emiliano Sala și care era pilotat de David Ibbots au fost localizate în această dimineață (n.r. duminică) de către FPV MORVEN (n.r. navă  de supraveghere și cercetare)”,  a scris pe Twitter cercetătorul marin David Mearns. Familiile celor doi dispăruți au fost informate de poliție cu privire la descoperirea făcută. Mai multe detalii vor fi anunțate luni (4 februarie), într-o conferință de presă.

Avionul a dispărut pe 21 ianuarie

Aeronava de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare pe 21 ianuarie, în dreptul Canalului Mânecii. Emiliano Sala se întorcea de la Cardiff, pentru a se alătura echipei unde a fost transferat. Înainte de asta, fotbalistul a făcut o scurtă vizită la Nantes, pentru a-și lua la revedere de la foștii lui colegi, unde a călătorit cu același avion privat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net