Secretul lui „Pufi”, aşa cum îl alintă colegi, stă în credinţă. Înaintea fiecărui meci se roagă şi-i mulţumeşte lui Dumnezeu pentru fiecare realizare.


Iar, în ultimul timp i-a mers tot mai bine. S-a impus ca titular la Dinamo şi de la începutul sezonului a spart barierele performanţei: l-a depăşit pe Ştefan Preda, goalkeeperul care în 2000 reuşea să nu ia gol timp de 390 de minute. „Pufi" a ţinut poarta ferecată 432 de minute şi doar golul gălăţeanului Sergiu Costin, din ultima etapă, i-a stricat performanţa.

Cristian Bălgrădean crede că suportul reuşitelor sale este credinţa în Dumnezeu.

El are un tatuaj tematic pe braţul stâng, care în forma finală va înfăţişa un înger şi două mâini împreunate în rugăciune. Desenul a fost făcut pe vremea când era la Arad dar din lipsa timpului, fiind mereu la meci sau la antrenamente, nu a fost terminat nici până acum.

Totuşi, până la sfârşitul anului jucătorul vrea să ducă tatuajul până la capăt şi va apela la serviciile unui salon din Capitală.

Portarul de 23 de ani duce o viaţă liniştită, fără excese, şi deocamdată locuieşte într-o cameră de hotel pusă la dispoziţie de club. Şi-n viaţa personală îi merge bine şi de anul trecut are o iubită, Alice, pe care a cunoscut-o pe Facebook, apropiaţii spunând că cei doi se înţeleg extrem de bine.


Inedit despre...Cristi Bălgrădean

 Îşi susţine financiar părinţii

 Nu are carnet de conducător auto

 Echipa preferată e Real Madrid, iar idolul său e portarul Iker Casillas

 A jucat la Şcoala de Fotbal „Helmuth Duckadam" din Semlac, fiind promovat de fostul mare portar la Stelei


 
 
Loading...