Balint: "Vreau să-l văd pe Neşu că merge iar"

Ultima actualizare:

    Gabi Balint i-a acordat  şi un premiu lui  Mihăiţă Neşu, care a  rămas paralizat după  un accident petrecut  pe 10 mai 2011, la  antrenamentFOTO: David Muntean
Gabi Balint i-a acordat şi un premiu lui Mihăiţă Neşu, care a rămas paralizat după un accident petrecut pe 10 mai 2011, la antrenamentFOTO: David Muntean

Meciul caritabil dintre generaţia Steaua 1986 şi cea din 2006, scor 12-14, a strâns 2.500 de oameni în tribunele Sălii Polivalente. Suma adunată va fi donată lui Mihai Neşu, cel care acum cinci ani şi-a fracturat coloana vertebrală la un antrenament al lui Utrecht.

„Uniţi pentru Mihai” a fost o gală în care fanii roş-albaştri i-au putut vedea pe teren pe idolii lor. Din trupa care acum 30 de ani a câştigat Cupa Campionilor Europeni a fost prezent şi Gabi Balint, cel care i-a acordat un trofeu simbolic lui Neşu şi l-a sărutat părinteşte pe creştet. „Mă bucur că a venit multă lume, arată că Mihai e foarte iubit. L-am simţit ca fiind mai bine moral, mai ales că-n acele momente ştia că a fost înconjurat de oameni care-i vor numai binele”, ne-a spus Balint. „E un supraom, un caracter foarte puternic şi un exemplu pentru noi toţi. Mă bucur că George Ogăraru a avut această iniţiativă... Lovin a adus echipamentul, noi am răspuns pozitiv cu toţii, fără să stăm pe gânduri, fiecare am ajutat cum am putut”, a mai precizat fosta glorie din Ghencea pentru Click!. 

Balint are şi o iniţiativă în privinţa partidelor dedicate „Bichonului”. „Mă gândeam că astfel de meciuri s-ar putea ţine şi-n ţară, în oraşele mari, la el acasă la Oradea, la Cluj, la Timişoara. S-ar umple sălile şi l-am ajuta pe Mihai, mai ales că tratamentul este foarte costisitor (n.r. 15.000 euro lunar). Eu vreau să-l văd pe Mihai că merge din nou. Sper să se întâmple asta cât mai repede”, ne-a mai precizat ex-atacantul Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net