Bani pe jos în Liga Campionilor! Fanii lui Bayern au aruncat cu bancnote în teren

Ultima actualizare:

    Nemţii au aruncat cu bani pe teren la Bruxelles
Nemţii au aruncat cu bani pe teren la Bruxelles

Un protest inedit al suporterilor a avut loc la meciul din Liga Campionilor dintre Anderlecht şi Bayern Munchen, meci câştigat de oaspeţi cu scorul de 2-1.

Cum echipa lor era deja calificată în faza optimilor de finală ale competiţiei, suporterii nemţi s-au concentrat pe războiul pe care îl duc de mult timp cu preţurile exagerate al biletelor la partidele lui Bayern.

Protestul a început la precedenta deplasare a bavarezilor, la Paris, acolo unde fanii grupării germane au fost puşi să plătească 75 de euro pentru un tichet. "Nu suntem Neymar. Preţurile trebuie să fie rezonabile", a fost mesajul transmis la acea vreme.


    Fanii lui Bayern au protestat vehement
Fanii lui Bayern au protestat vehement

Miercuri seară, pe arena "Constant Vanden Stock" din Bruxelles, nemţii din tribune s-au confruntat cu aceeaşi situaţie, de a plăti chiar şi 100 de euro pentru un bilet. De această dată, susţinătorii lui Bayern n-au venit numai cu bannere, ci şi cu bancnote false pe care le-au aruncat în spaţiul de joc, întrerupând pentru câteva minute meciul în prima repriză. "100 de euro? Lăcomia voastră este în sfârşit satisfăcută", s-a putut citi la peluza rezervată celor de la Bayern.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net