Bărboianu, prelungire de contract în cârje

Ultima actualizare:

    Bărboianu se reface  la clinica kinetoterapeutului  echipei naţionale, Alin Burileanu
Bărboianu se reface la clinica kinetoterapeutului echipei naţionale, Alin Burileanu

Ştefan Bărboianu şi-a făcut praf genunchiul în meciul de la Târgu Mureş. Gazdele nu l-au tratat corespunzător, lăsându-l zeci de minute în ambulanţă, dar acum a intrat pe mâna unor specialişti din Craiova şi promite că va reveni mai puternic ca oricând.

Chiajna a fost învinsă de ASA, 1-2, la data de 18 martie, dar ilfovenii l-au pierdut şi pe Ştefan Bărboianu. În minutul 73, la un duel pentru o minge, piciorul său a fost prins ca într-o menghină între coechipierul său din poartă, Bălgrădean, şi gazonul îngheţat. Ţipetele sale de durere s-au auzit minute în şir, dar de pe targă a fost dus în ambulanţă şi acolo a fost nevoit să aştepte zeci de minute în agonie până când să ajungă la spital. Din câte se pare, medicii au aşteptat finalul partidei şi nu au considerat că situaţia lui Bărboianu era atât de gravă.

simeon stalpnicul png

La două săptămâni distanţă faţă de acel incident, apărătorul de 29 de ani s-a operat, el având un ligament rupt şi entorsă a genunchiului drept. “Operaţia a decurs foarte bine, am început deja recuperarea. Vreau să le mulţumesc oamenilor din fotbal şi-n special celor de la Concordia, care mereu au fost alături de mine, mai ales domnul Tănase (nr-preşedintele clubului). Dânsul mereu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt, care e starea mea”, a spus Bărbăianu la Digi Sport. Fundaşul ilfovenilor urmează un program de refacere la o clinică din Craiova, oraşul său natal. “Va trebui să stau cinci luni departe de gazon şi sper ca peste patru să încep recuperarea alături de  echipă. Sunt convins că voi reveni mai puternic”, a explicat acesta.

simeon stalpnicul png

Înţelegerea dintre fundaş şi clubul Chiajna expiră la finalul lunii iunie, dar şefii îi sunt alături. “Cei de la Chiajna mi-au propus prelungirea contractului şi înainte şi după accidentare. Mi-au spus că mă aşteaptă la Bucureşti pentru a parafa noul acord, iar domnul Tănase mi-a transmis să consider că am semnat deja”, a spus Ştefan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net