Barcelona lui Messi e KO! Ce şanse la titlu mai au catalanii

Ultima actualizare:

    Messi, Suarez şi Neymar au ieşit cu capetele plecate de pe Parc des Princes, dar e de aşteptat să-şi ia revanşa pe Camp NouFoto Click!
Messi, Suarez şi Neymar au ieşit cu capetele plecate de pe Parc des Princes, dar e de aşteptat să-şi ia revanşa pe Camp NouFoto Click!

FC Barcelona a intrat într-o criză fără precedent în ultimul deceniu. Eliminaţi din Liga Campionilor, catalanii riscă acum să piardă şi titlul în Spania.

Cu Messi, Neymar şi Luis Suarez lipsiţi de inspiraţie, FC Barcelona a pierdut duminică seară (1-2), pe teren propriu, contra Valenciei, rezultat în uma căruia a fost egalată în fruntea clasamentului din Spania de Atletico Madrid. Barcelona e la a treia înfrângere consecutivă în Spania, contraperformanţă care vine în contextul în care catalanii au fost eliminaţi recent în sferturile Ligii Campionilor, chiar de rivala locală Atletico.

Cu cinci etape rămase de jucat, Barcelona şi Atletico au acelaşi număr de puncte, 76, însă gruparea blaugrana are avantajul meciurilor directe în caz de egalitate de puncte.

Cu şanse considerabile la titlu e şi Real Madrid, echipa de pe locul trei, aflată la numai un punct distanţă (75) de tandemul Barcelona - Atletico.

Programul ultimelor cinci runde o avantajează pe Barcelona, care va juca împotriva lui Deportivo (deplasare), Gijon (acasă), Betis (d), Espanyol (a) şi Granada (d).

În schimb, Atletico Madrid se va întâlni cu Bilbao (d), Malaga (a), Rayo (a), Levante (d) şi Celta Vigo (a).

Real Madrid are următorul program: Villarreal (a), Rayo (d), Sociedad (d), Valencia (a) şi Deportivo (d).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net