Barcelona, stăpâna lumii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu două goluri marcate şi alte execuţii spectaculoase, Leo Messi a dat un nou recital, punându-l în umbră pe brazilianul Neymar.

Lumea e prea mică pentru Barcelona, cel puţin în 2011. În Spania e campioană. Liga Campionilor a luat-o fără mari emoţii.

A bătut-o şi pe FC Porto în Supercupa Europei. E adevărat, a pierdut Cupa Spaniei în favoarea Realului, dar şi-a luat revanşa în faţa marii rivale cu vârf şi îndesat. Cine îi mai putea opri pe Messi şi ai săi? „Neymar!" au spus cei care contestau încă supremaţia Barcelonei. „4-0 e de-ajuns?" a fost răspunsul catalanilor în finala Mondialului Cluburilor.

„Extratereştrii" Barcei au dovedit încă o dată că au planeta fotbalului la picioare, trimiţând un nou mesaj adevăraţilor extratereştri: dacă într-adevăr există, atunci să vină să-i bată.

Messi a fost ales MVP-ulfinalei şi a primit ca premiu o maşină Toyota Prius

simeon stalpnicul png

Contra lui Santos, campioana Americii de Sud, argentinianul Leo Messi a fost autorul a două capodopere, deschizând scorul cu un lob spectaculos şi închizând tabela la 4-0 în urma unei execuţii care a revoluţionat noţiunea driblingului.

În finalul primei reprize, Messi a găsit şi un „călcâi" magnific la faza golului marcat de Fabregas, dându-le urmaşilor lui Péle o adevărată lecţie de fotbal. Neymar? Inexistent, cu o singură mare ocazie de gol, irosită în faţa lui Valdes. La final, a ţinut neapărat să plece acasă cu tricoul lui Messi, semn că mai are multe de învăţat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net