Bătaie pe bilete la România - Grecia!

Ultima actualizare:

În ultimii ani, doar amicalul cu Argentina lui Messi, care ar fi trebuit să inaugureze „Arena Naţională" şi care n-a mai avut loc, plus al doilea meci din campania de calificare pentru Mondialul din 2014, cel pierdut cu 1-4 în faţa Olandei, au vândut biletele într-un ritm ameţitor.

Nici măcar „dubla" de foc din luna septembrie, cu Ungaria (41.405 de spectatori) şi cu Turcia (44.537 de spectatori), n-a făcut ca stadionul să fie „sold-out".

Aproape sigur însă, returul barajului de calificare pentru CM 2014, cu Grecia, programat pentru marţi, 19 noiembrie (ora 21.00, Antena 1) va stabili un record de asistenţă în ceea ce priveşte un meci din istoria recentă a echipei naţionale.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a pus în vânzare biletele pentru România - Grecia, miercuri, 23 octombrie, ora 12.00. Prin intermediul site-urilor biletefotbalonline.ro, myticket.ro şi bilete.ro, s-au dat câte opt tichete pe fiecare Cod Numeric Personal (CNP). În mai puţin de 48 de ore, s-au epuizat toate sectoarele, mai puţin peluzele şi tribuna VIP.

Până sâmbătă seară, s-au dat şi toate locurile de la peluze. În aceste moment, mai sunt disponibile tichete de 400 de lei şi de 600 de lei în sectorul VIP, care au incluse şi serviciul de catering. Astfel, cine vrea să-şi ia un bilet online ar trebui să plătească minimum 90 de euro.

Cei care nu-şi permit să dea sume uriaşe şi să stea la VIP pot prinde un loc la peluze, în cazul în care FRF va mai scoate la vânzare un număr de 2.000 de bilete, cu preţuri de 30 de lei şi 50 de lei. Tichetele ar urma să fie comercializate la magazinul de prezentare al naţionalei de lângă Casa Fotbalului, în incinta „Arenei Naţionale".

Această variantă e, deocamdată, la nivel de idee şi n-a fost confirmată oficial de FRF. Chiar dacă ea va fi pusă în practică, e de aşteptat ca locurile disponibile să se epuizeze imediat.

Dacă nici la VIP nu puteţi sta şi nici la coadă n-aţi avut noroc, atunci rămâne metoda tradiţională de a apela la bişniţarii care vor împânzi internetul şi străzile din jurul stadionului cu „ofertele" lor. Având în vedere că s-au dat câte opt bilete pe CNP, cu siguranţă că un număr important de locuri a fost „rezervat" de bişniţari. Preţurile cerute de ei pot creşte sau scădea în funcţie de ce se va întâmpla în partida tur, la Atena (vineri, 14 noiembrie, ora 21.45).

Grecia - România se va disputa pe arena celor de la Olympiakos, „Karaiskakis", un stadion cu o capacitate de 32.115 de locuri. Doar 1.500 de bilete le vor fi alocate suporterilor români, care vor să vadă pe viu meciul tur. Tichetele se vor vinde tot online, iar informaţiile referitoare la modalitatea prin care ele vor putea fi achiziţionate vor fi furnizate de Federaţia Română de Fotbal, prin intermediul site-ului frf.ro.

Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost cel mai bun jucător al celor de la VfB Stuttgart în remiza, 1-1, obţinută acasă, cu FC Nurnberg, în etapa a X-a a campionatului Germaniei. Maxim a scos, în minutul 3, penalty-ul din care Stuttgart a deschis scorul, dar a fost şi la originea majorităţii fazelor periculoase ale gazdelor. Românul a jucat toată partida.

Atacantul Bogdan Stancu a adus victoria echipei sale, Genclerbirligi, în meciul din deplasare cu Elazigspor, din etapa a IX-a a campionatului Turciei. El a marcat în minutul 85, al doilea gol al oaspeţilor, care s-au impus cu scorul de 2-1. Stancu a fost integralist. Presa turcă a salutat reuşita atacantului român.

În afară de Maxim şi Stancu, ceilalţi internaţionali din străinătate aflaţi în vederile lui Piţi n-au strălucit deloc. Cea mai îngrijătoare e situaţia lui Gabi Torje, rămas încă o dată în afara lotului la Espanyol. În rest, Chiricheş (Tottenham) şi Raţ (West Ham) au avut meciuri aseară, după închiderea ediţiei, iar Ciprian Marica (Getafe) va juca în astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net