Situația echipei de fotbal Watford este critică. Aflată pe locul 17 în Premier League, ultimul care asigură menținerea, aceasta a decis să-l demită pe antrenorul Nigel Pearson (56 de ani), după meciul pierdut (1-3), vineri, pe terenul lui West Ham. Mai mult decât atât, presa a scris despre o bătaie produsă în vestiarul acestei grupări, ceea ce a fost infirmat de Troy Deeney.


Căpitanul lui Watford a respins, totodată, ideea că acel incident ar fi cauzat demiterea lui Nigel Pearson: „Nu a fost nicio bătaie la pauza meciului în vestiar. Suntem în 2020. Nu se face așa ceva. Și apoi, cu toate camerele video de peste tot nu puteți crede așa ceva. Și nici nu e cazul. Patronul (n.t. - Nigel Pearson) n-a ridicat mâna la nimeni. A fost frustrat și a ținut un discurs ferm. Așadar, nimeni nu s-a bătut, nimeni nu a lovit”, a spus Troy Deeney pentru beIN Sports. 
Pe de altă parte, atacantul de 32 de ani s-a arătat surprins de demiterea antrenorului: „Este straniu evident. Cred că am ajuns la un moment în care nimic nu ne mai surprinde în fotbal”.
Watford va juca în această seară, la ora 20.00, cu Manchester City, iar duminică se va deplasa la Londra, pentru partida cu Arsenal. În aceste două ultime meciuri din ediția 2019/2020 echipa va fi condusă de antrenorul interimar Hayden Mullins. Cu 34 de puncte, Watford se află la trei puncte de Aston Villa, care ocupă locul 18, primul retrogradabil.

 
 
Loading...