Bătuţi, dar cu banii în cont

Ultima actualizare:

    Emil Dică şi coechipierii  săi aşteaptă ca astăzi  să le intre banii  în conturi
Emil Dică şi coechipierii săi aşteaptă ca astăzi să le intre banii în conturi

Nepregătiţi şi cu un lot încropit în pripă, rapidiştii au pierdut totuşi onorabil la Vaslui, în prima etapă, scor 1-2, dar lucrurile par să intre pe un făgaş normal.

Nicolae Cristescu, noul patron al echipei, e entuziasmat de acest start şi ţine să-şi onoreze promisiunile făcute înainte să preia clubul de la George Copos. Jucătorilor şi staff-ului tehnic le-au fost virate ieri salariile pe luna aprilie. Excepţie face antrenorul principal, Marian Rada, singurul care este cu o lună în urmă.

„Avem o echipă de copii, făcută în câteva zile şi sunt mulţumit de atitudine. Vom mai aduce jucători. Începând de mâine (nr. de azi) să-i întrebaţi pe băieţi de bani. Le vom da primele pentru baraj şi îi vom aduce cu salariile la zi în perioada următoare", a declarat acesta după jocul cu moldovenii.

Altfel, noii patroni ai echipei pot primi o mână de ajutor. Sunt pe cal e să-l înregimenteze ca sponsor pe Marian Iancu, fostul patron al Timişoarei. "Poate o să ajut Rapidul, dar stau să urmăresc", a recunoscut Iancu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net