Băutura îl face să uite şi de antrenamente

Ultima actualizare:

    Patronul Stelei a dat de înţeles că din iarnă îl va da afară pe Gabi Tamaş
Patronul Stelei a dat de înţeles că din iarnă îl va da afară pe Gabi Tamaş

Gabi Tamaş are zilele numărate la Steaua. Recent, a băut peste măsură într-un club din Bucureşti şi chiar dacă Reghecampf l-a iertat, finanţatorul roş-albaştrilor nu-l mai vrea în lot fiindcă “strică vestiarul”.

Fundaşul de 32 de ani a revenit la obiceiurile sale: petreceri stropite cu alcool până la orele dimineţii şi “înecate” în fum de ţigară. Dacă în mandatul lui Rădoi a fost dat imediat afară şi a suportat o amendă consistentă, acum cu Reghecampf, situaţia e altfel. S-a trecut cu vederea că iar s-a îmbătat, însă Gigi Becali a tunat când a aflat că jucătorul lipseşte nemotivat de la antrenamente şi inventează tot felul de scuze.

“Cum să fie iertat Tamaş? Nu e doar problema cu băutul. Lasă omul să bea cât vrea el, e în timpul liber. Sunt altele mai grave. Păi nu mai vii nici la antrenament sau vii când vrei tu? Nu se poate aşa ceva la Steaua. Nu este normal. Trebuie să ştie, să se înveţe minte! Am ascuns, dar a făcut mai multe”, a anunţat Becali.

Fundaşul are contract până în vara lui 2018, dar din iarnă s-ar putea ca înţelegerea să fie ruptă. În plus, i s-ar putea reţine suma de 50.000 de euro, ca amendă pentru că a încălcat grav regulamentul de ordine interioară al clubului. “Ce să mai vorbesc cu el? A zis că merge la biserică, este un om extraordinar. Dar, diavolul are atâta putere, încât poate să distrugă lumea cu un singur deget. El are demonul băuturii. Niciodată nu credeam că pot să accept aşa ceva. Nu pot să spun ce o să fac, o să vedeţi. Oricum, ştiu ce am de făcut”, a explicat nervos Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net