Bavarezii domină Star Manager! Vidal a câştigat duelul chilienilor, cu Sanchez

Ultima actualizare:

    Robert Lewandowski şi Douglas Costa au alovit decisiv în poarta englezilorFoto: AP
Robert Lewandowski şi Douglas Costa au alovit decisiv în poarta englezilorFoto: AP

Jucătorii din Star Manager au avut o seară electrizantă în Liga Campionilor, greu fiind cineva dezamăgit, poate doar cei care au mizat pe londonezii lui Wenger.

De departe performerii optimilor au fost însă nemţii, aceştia câştigând şi pe Emirates cu 5-1 şi mergând în sferturi cu un scor halucinant la general: 10-2. Vidal, marcatorul unei duble, a punctat cel mai mult, el surclasându-şi colegul de la naţională, Alexis Sanchez, care a fost inexistent, aşa cum anticipasem şi noi sfătuindu-vă să-l lăsaţi pe afară de această dată. De asemenea, Lewandowski a ajuns la 7 goluri marcate în acest sezon de Ligă şi l-a egalat pe Cavani, iar Robben s-a lipit din nou la gol, ca de asemenea şi Douglas Costa. După dubla cu Arsenal, Bayern ocupă primele cinci poziţii în topul celor mai în formă jucători ai lunii la Star Manager, aşa cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos.


    Top 5 cei mai în formă jucători din Star ManagerFoto Click!
Top 5 cei mai în formă jucători din Star ManagerFoto Click!

În Napoli - Real Madrid, scor 1-3, Ramos a fost erou, cu două reuşite, dar una i-a fost furată de UEFA şi pusă drept autogol al lui Insigne. Morata a înscris şi el, demonstrând că merită să joace, deocamdată, înaintea lui Benzema. De ţinut minte: cine a mizat pe clean sheet n-a câştigat nimic! Toate echipele au primit gol, iar portarii şi fundaşii n-au punctat deloc sau au făcut-o foarte slab.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net