Becali i-a mitraliat pe toţi după CFR - FCSB, 1-1: "Bagă 32 de substanţe drogangiste!"

Ultima actualizare:
Echipa lui Toni Conceicao a luat un punct nesperat
Echipa lui Toni Conceicao a luat un punct nesperat

Campioana părea o echipă rănită în acest moment şi Gigi Becali spera ca echipa lui să profite de luptele interne ale ardelenilor şi să-şi ia avânt faţă de urmăritoare. A ieşit însă doar un 1-1 modest şi latifundiarul nu mai înţelege ce se întâmplă în propria ogradă.

Imediat după finalul jocului din Gruia acesta a intrat în direct la toate televiziunile de sport şi şi-a „masacrat” angajaţii. Iată ce a spus Gigi Becali despre:

...vinovaţii principali. „Eu am pus acolo niște păstori. Dacă nu aleargă echipa, nu e bine pregătită fizic și dă numai pase la adversar vina pleacă de la cap. Și Meme și Dică și toată lumea sunt vinovaţi. Eu am dat bani mulți acolo, 15.000-20.000 de euro salarii pe lună. Dacă ei iau banii ăștia și aleargă mai puțin decât unul care ia 2-3.000 nu e în regulă”.

...posibilele demiteri. „Lăsaţi-mă 13 etape și o să vedem. E posibil după 13 etape să fie toată lumea schimbată, dar lăsați omul 13 etape să-și facă meseria. Poate el așa a făcut antrenamente să fie puternic după 2-3 etape. Dacă joacă așa echipa nu o să mai rămână, dar la finalul etapei a 13-a discutăm. Dacă o să joace echipa cum a jucat în seara asta o să aduc 10 antrenori. Unul să antreneze și încă 9 să dea sfaturi, să fie consilieri. E posibil așa ceva? Să nu poți să legi 3 pase?”.

Nicolae Dică
Nicolae Dică

...Mihai Bălaşa. „Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez salariul, îi dau banderola, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori are femei multe, ori pierde nopți. Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Bălaşa, dă în minge, eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine?”.

...Florinel Coman. „Coman, dacă bagă ţigări câte două pachete pe zi. Suflă pentru că au în ele 32 de substanţe drogangiste. Jucătorul, când nu poate, dă pasă la adversar. De ce? E fricos. Nu are putere și știe asta și când știe asta, scapă de balon. Așa se întâmplă”.

...absenţa lui Pintilii. „Când nu e Pintilii, din 5-7 oameni pe post, câți aveam, caut unul, dar nu-l găsesc. Dacă nu, o să jucăm iar cu Morais. Avem 6 mijlocași centrali și o să jucăm cu el. Ovidiu Popescu, nu ai ce să-i reproșezi, dar ce să facă el. La mijloc acolo trebuie jucători puternici și cu creier. Nu ai mijlocul terenului, n-ai cum să câștigi. Nedelcu pierde mingea la marginea careului. Filip, şapte pase la adversari. Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea”.

...cine i-a plăcut. „Am jucat cu Stan, Benzar şi Gnohere. Dacă trebuia să faci schimbări la pauză, trebuia să faci şapte. Man si Gnohere sunt singurii cu postul asigurat. Planic, îmi place şi Benzar, Stan ca ceasul, dar şi Momcilovic. Şi de la CFR Djokovic a fost Pele cu noi. Cum să-l lași să dea cu capul?”.

Patronul roş-albaştrilor a spus că doar meciul cu Rapid Viena îl interesează, iar cu Viitorul antrenorul a avut mână liberă să inoveze. Iar rezultatul s-a văzut.
Patronul roş-albaştrilor a spus că doar meciul cu Rapid Viena îl interesează, iar cu Viitorul antrenorul a avut mână liberă să inoveze. Iar rezultatul s-a văzut.

...pregătirea fizică a echipei. „Asta să facă Meme, Dică şi preparatorii. Eu ce să fac? Eu sunt doctor? Am acolo un manager care mi-a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa. Așa mi-a zis Meme. După 13 etape o să constat eu că nu stăm bine fizic. O să iau legătura cu oameni și o să văd ce e de făcut”.

Conceicao speră ca egalul cu FCSB să-l fi salvat

CFR Cluj a fost în ultimele două săptămâni ca un butoi cu pulbere gata să explodeze, iar cel mai umilit dintre toţi s-a simţit antrenorul Antonio Conceicano. Cu posibilul său înlocuitor deja ajuns în oraş, un vestiar decimat şi o conducere ostilă, portughezul a avut o perioadă de pregătire grea şi doar clauza de 350.000 de euro l-a ţinut legat de club. Egalul cu FCSB scos admirabil în acest condiţii par să-i fi dat însă aripi şi ceva speranţe de continuitate. „Mi-ar plăcea să existe mai mult respect pentru munca pe care am făcut-o aici, pentru că ea vorbește de la sine”, a declarat Conceicao optimist că-l va prinde paltonul în Gruia.


    Echipa lui Toni Conceicao a luat un punct nesperatFoto: Click!
Echipa lui Toni Conceicao a luat un punct nesperatFoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net