Becali a închis robinetul. "Meme şi Reghe nu mai au voie să-mi ceară transferuri!"

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto Click!
ReghecampfFoto Click!

Steaua a ratat titlul sezonul trecut şi pe culoarul non-campioanelor are şanse mici la grupele Ligii Europa. Această dezamăgire era cândva urmată de o revoltă şi de transferuri de valoare, doar că nu şi de această dată.

După Golubovic, Achim şi Aganovic, nume puţin sonore, Gigi Becali a anunţat că nu va mai aduce niciun jucător, actuala echipă fiind suficient de puternică. Mai mult, patronul Stelei i-a avertizat deja pe antrenorul şi pe directorul sportiv al Stelei să nu mai ceară transferuri pentru că nu vor primi. "Am vorbit cu Reghe și MM și le-am spus: 'Nu vreau să mai cereți niciun jucător! Dacă Dumnezeu mă va îndruma să mai luăm vreun atacant, e posibil, dar voi nu mai vreau să plângeți după jucători!'. Nu mai au voie să ceară! Eu am voie să caut. În opinia mea, avem o echipă puternică, deși ce s-a întâmplat pe finalul campionatului m-a făcut să cred că nu mai cunosc fotbal. Totuși, îndrăznesc să zic că avem un lot puternic, dar cu o jumătate de gură, că m-a destabilizat ce a jucat echipa în ultima perioadă", a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Acesta a spus că are o echipă suficient de puternică astfel încât să ia campionatul în nLiga I. "La mijloc îi avem pe Stanciu, Hamroun, Chipciu și Popa, care sunt sunt de mare valoare. Sunt eu subiectiv? Avem 6 mijlocași centrali. Am insistat cu Achim, pentru că nu greșește. E puțin lentuț, dar are viziunea jocului. Mijloc avem, avem și fundași centrali. Avem și fundași laterali buni. Nu înțeleg, cum să nu avem rezultate cu echipa asta? E aproape o minune să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Cred că vom trece de turul 3, nu sunt echipe extraordinar de bune. După aia dăm deja de mari echipe și numai o minune ne poate califica. În grupele Europa League putem merge, apoi voi întări echipa la anul pentru campionat. Putem încasa 10 milioane și din Europa League", a declarat Becali.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net