Litigiul cu MApN-ul nu s-a rezolvat nici până acum, iar Steaua nu se poate întoarce în Ghencea pentru antrenamente şi meciuri oficiale. Trupa lui Gigi Becali rămâne teoretic tot pe drumuri, ca şi sezonul trecut, dar patronul are un plan nou.


Latifundiarul a pus ochii pe baza şi stadionul nou finalizate în Voluntari şi vrea ca Steaua să-şi facă acolo casă în sezonul viitor. Ar fi ceva inedit, dar în acelaşi timp extraordinar, Gigi Becali locuind la câţiva paşi distanţă de arena ilfovenilor, pe locurile unde strămoşii lui păşteau oile, aşa cum îi place acestuia să spună. Singura condiţie pentru îndeplinirea acestui plan este ca FC Voluntari să retrogradeze, pentru a nu se suprapune două echipe pe acelaşi stadion. N-ar fi însă nici asta o mare problemă, arena din Ştefan cel Mare găzduind aproape toată stagiunea recent încheiată jocurile lui Dinamo şi ale Voluntariului. ”Baza de la Voluntari este extraordinară. Acum să vedem ce se întâmplă, dacă FC Voluntari retrogradează... Pentru că dacă retrogradează o să facem antrenamentele acolo, jucăm acolo, punem pe piept publicitate la Primăria Voluntari. Nu am vorbit cu Pandele (n.r. - primarul oraşului Voluntari), eu o să vorbesc cu Consiliul de Administraţie. Dacă vorbesc cu Pandele, e legătură de cauzalitate, că sunt naş şi el e fin, şi facem abuz în serviciu, trafic de influenţă şi puşcărie. Eu vorbesc cu Consiliul de Administraţie, dacă le convine. Iar după ce stabilesc cu ei, fac conferinţă şi arăt contractul. Nu îl semnez, să-mi zică DIICOT-ul şi DNA-ul că e bun sau nu. Că mie mi-e frică. Şi la Curtea de Conturi şi Ministerul de Finanţe”, a spus Becali, care anunţă o brenduire agresivă, nu doar o mutare de locaţie în Voluntari.

Dumitru Dragomir anticipase intenţiile diabolice ale lui Gigi Becali şi le-a dezvăluit cu puţin timp în urmă, atrâgând atenţia ca patornul Stelei a pus gând rău Voluntariului pentru a-i fura stadionul. „Becali a dorit neapărat ca eu să plec de la Voluntari. El nu dorește ca Voluntari să rămână în prima ligă. Acolo s-a făcut o bază nouă. Să știți că nu eu, ci Primăria s-a ocupat, a făcut o bază cu șase terenuri, e foarte frumos. Gândiți-vă, dacă ar veni cu Steaua acolo, nu ar costa niciun ban și nu s-ar mai duce la dracu-n praznic. Atunci ar lua el echipa a doua în subordinea Stelei și i-ar veni bucate fără să facă cheltuieli”, declara pe 27 aprilie Mitică Dragomir.

 
 
Loading...

Alte articole