Becali a trecut la ameninţări

Ultima actualizare:

    Finanţatorul nu mai tolerează indisciplina la echipă
Finanţatorul nu mai tolerează indisciplina la echipă

Gigi Becali e foc şi pară pe fotbaliştii pe care i-a adus la echipă în schimbul a milioane de euro. Nemulţumit că a pierdut cu Viitorul şi că în campionatul intern vedetele sale nu dau totul pe teren, patronul de la FCSB i-a ameninţat pe Alibec, Budescu şi Tănase.

FCSB  a pierdut meciul cu Viitorul, ultimul înaintea confruntării din grupele Ligii Europa, contra cehilor de la Viktoria Plzen. Extrem de supărat, nu de rezultat în mod special, ci de evoluţia jucătorilor de la care aştepta foarte multe, Gigi Becali a ”tunat” la finalul jocului.

”Cu fotbalul la mişto nu se poate câştiga campionatul. La 0-0 i-am spus asta lui Mihai Stoica. Noi am jucat fotbal la mişto, nu am jucat fotbal”, a spus Becali, apoi a continuat, luându-i în colimator pe jucătorii pe care a plătit sume impresionante pentru campionatul românesc: “Să luaţi statistica să vedeţi cât au alergat Alibec şi Budescu meciul ăsta. El, Alibec, probabil a zis: «eu trebuie să mă odihnesc, pentru că eu trebuie să joc în Europa». Bine, mă tată, odihneşte-te, joacă în Europa! Dar o să te odihneşti tu după aia în meciurile din campionat, şi tu, şi Budescu. Trebuie luate măsuri, că dacă nu iau măsuri acum şi stau la cheremul lui Alibec, al lui Budescu şi al lui Tănase şi la mendrele lor, nu mai luăm titlul. La mine, Steaua nu stă în Alibec, în Tănase şi în Budescu. Imediat pe bancă sau în tribune şi cu asta, basta. o să vadă el, Alibec, dacă e mai puternic ca mine. Şi o să vadă şi Budescu, şi Tănase. Că el vrea să joace 90 de minute”.

Nervos din cale-afară, finanţatorul celor de la FCSB a dezvăluit ce va face săptămâna viitoare, înaintea meciului cu Plzen: “O să mă duc la echipă, când intră acum în cantonament şi o să-i întreb care vor să joace în Europa. ”Băi, Denis, tu vrei să joci în Europa? Bine, tată, lasă că intră Gnohere în Liga 1. Băi, Budescule, tu vrei să joci numai în Europa? Bine, mă, lasă că intră altul în locul tău, că avem destui jucători. Băi, Tănase, tu vrei numai în Europa, că tu erai nemulţumit că nu jucai decât 45 de minute şi nu te ia la echipa naţională. Bine, mă, o să joci 90 de minute în Europa, dar în campionatul intern o să stai în tribune, şi tu, şi Alibec şi Budescu”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net