Benzar şi Nedelcu, la FCSB: "Am luat ce e mai bun în România la ora asta"

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali i-a transferat pe Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar de la Viitorul şi le-a pus clauze imense, 50 de milioane de euro, respectiv zece milioane.

"De când am luat acceptul și am închis afacerea trăiesc o bucurie, pentru că am luat ce e mai bun în România la ora asta. Nedelcu poate fi fundaș central mai bun ca Pique. Nu pot să vă spun eu cât a costat. Trebuie să cer acordul clubului de unde i-am luat. Dacă cei de la Viitorul ne dau acordul, vă spun. Ceea ce fac acum nu e neapărat pentru titlu, ci pentru a forma o echipă și în 2-3 ani să jucăm în primăvara Ligii Campionilor.

Lui Nedelcu i-am pus clauză de 50 de milioane și lui Benzar de 10 milioane. O să vedeți că sumele astea pe care le pun le voi primi pe jucători peste câțiva ani.

Nedelcu și cu Bălașa vor fi titulari în centrul apărării naționalei. Pe Nedelcu l-am luat ca fundaș central. Asta o să-i cer lui Dică, asta-i politica clubului. În România nu sunt fundași centrali", a spus Becali.

Finanţatorul FCSB vrea să-l aducă şi pe Florinel Coman: "Ca să-l iau pe Coman trebuie să conving Consiliul de Administrație. Eu îl vreau pe Coman, dar nu vreau să mă cert cu oamenii cu care lucrez. Sunt oameni care-mi spun să nu-l iau, dar eu trebuie să-i conving".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net