Bezna a pus stăpânire pe Liga I! Trei din şapte nocturne au cedat

Ultima actualizare:

    Nocturna de la Craiova a dat semne de slăbiciune
Nocturna de la Craiova a dat semne de slăbiciune

Nu numai spectacolul a lăsat de dorit în etapa inaugurală a Ligii I, începută vineri şi terminată luni. Problemele cu nocturna au afectat trei dintre cele şapte meciuri din prima rundă a sezonului.

Astfel, seria de pene de curent a început duminică, la partida Viitorul – Dunărea Călăraşi de la Ovidiu, unde o ploaie torenţială a lăsat arena în întuneric pentru aproximativ un sfert de oră, pe parcursul reprizei secunde. O situaţie asemănătoare s-a produs luni, la Mediaş, jucătorii echipelor Gaz Metan şi Concordia fiind nevoiţi să înceapă repriza a doua cu o întârziere de 20 de minute. Şi de această dată, se pare că de vină au fost fenomenele meteorologice extreme, unul dintre stâlpii nocturnei de la Mediaş fiind lovit de un fulger pe parcursul pauzei.

Dacă cei de la Viitorul şi Gaz Metan au avut ceva scuze, problemele cu nocturna de la meciul Craiova – Iaşi au fost inexplicabile. Pe o vreme frumoasă, instalaţia de iluminare a arenei „Ion Oblemenco” a refuzat să funcţionze la capacitate maximă (un generator a explodat), astfel că  întâlnirea a început cu o întârziere de 47 de minute. În acest caz, Craiova a fost la un pas de a pierde meciul cu 0-3, la „masa verde”. Regulamentul spune că, în asemenea situaţii de avarie a nocturnei, se permite o aşteptare de maxim o oră pentru remedierea problemelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net