"Bizon" de trei puncte. Povestea lui Harlem Eddy Gnohere, atacantul lui Dinamo

Ultima actualizare:

    „Bizonul” Harlem  a devenit pe  loc idolul fanilor  dinamoviştiFOTO: Mediafax
„Bizonul” Harlem a devenit pe loc idolul fanilor dinamoviştiFOTO: Mediafax

Harlem Eddy Gnohere e “vârful” de 27 de ani ce a salvat-o pe Dinamo. Poreclit “Bizonul” din cauza dimensiunilor sale – avea 105 kilograme la 1,85 metri – el a marcat golul victoriei bucureştenilor în meciul cu ACS Timişoaar (scor 2-1). Click! vă prezintă detalii din cariera francezului, cu origini ivoriene.

  • Dat afară de Petrolul. La începutul lui iunie ploieştenii anunţau că atacantul va semna un contract pe doi ani, dar nu a mai jucat în niciun meci oficial, antrenorul Selymeş nedorindu-l de la bun început. “A venit cu 105 kilograme şi a plecat cu 98. Dinamoviştii zic că are 84? Poate dacă şi-a tăiat o mână”, a spus tehnicianul.
  • Pus la slăbit. Roş-albii au anunţat o greutate ideală a africanului, 84 de kilograme, la o înălţime de 1.85 metri. În realitate, el “bătea” în jur de o sută. A fost ameninţat că va pleca dacă nu slăbeşte şi s-a pus serios pe treabă. Acum începe să se apropie de dimensiunile normale. 
  • Jignit la TV. Harlem şi-a atras porecla “Bizonul” din 2010, de pe vremea când juca la Virton, în Belgia, antrenorul prezentându-l tuturor, inclusiv fanilor şi presei, cu această titulatură. Lui i-a plăcut supranumele fiindcă denotă forţă, dar în 2013 s-a petrecut un episod mai puţin plăcut. Într-o emisiune sportivă, un specialist a anunţat: “Uitaţi-vă la Bizon. E gras ca un porc, are 15 kilograme în plus”. Fotbalistul l-a dat în judecată pentru jigniri. 
  • Fan Drogba. Preferatul său e Didier Drogba, dar îi place şi de Benzema. În rest, în timpul liber, preferă să viziteze Bucureştiul, iar visul său e să ajungă în Transilvania, fiind fascinat de legenda lui Dracula.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net