"Bizonul", călăul timişorenilor!

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Harlem Gnohere a înscris în meciul din Cupă cu Poli Timişoara, 3-0, şi a reuşit să ajungă la un număr de şase goluri împotriva bănăţenilor. El i-a învins atât pe vremea în care evolua la Dinamo, cât şi acum, la FCSB.

"Am marcat din nou contra lor, dar cel mai important lucru era calificarea. Am jucat bine. Nu pot explica ce s-a întâmplat în ultimele meciuri, dar suntem profesionişti. A fost o contra performanţă, însă sperăm să fie doar o pasă proastă şi să începem să câştigăm din nou, pentru că vrem să fim bine plasaţi şi să mergem în play-off de pe locul 1", a declarat Gnohere.

"Indiferent dacă sunt titular sau nu, eu rămân profesionist. Acum, antrenorul m-a introdus pe mine şi pe alţii care evoluează mai puţin, dar mereu joc cât pot de bine", a mai anunţat el.

Gnohere a înscris primul gol al roş-albaştriilor în faţa celor de la Poli Timişora, reuşita venind dintr-un penalty obţinut tot de el.

Atacantul francez a punctat de şase ori în meciurile cu Poli Timişoara, calculând şi partidele în care evolua la Dinamo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net