«Bizonul», pasat de la Dinamo la Steaua!

Ultima actualizare:

    Gnohere
Gnohere

Harlem Gnohere nu a semnat prelungirea cu Dinamo şi e ofertat de stelişti, unde ar putea juca din iarnă. Deşi îşi doreşte un contract în străinătate, negocierile cu roş-albaştrii l-au transformat în trădător în ochii fanilor şi ai vestiarului.

“Fac pariu că Gnohere a semnat deja cu Steaua. S-a rezolvat totul. A semnat acum şi o să pună dată din iarnă în contract. De ce să nu se poată? Dinamo a greşit când nu a acceptat oferta Stelei de 800.000 de euro că aşa o să plece gratis”, a dezvăluit fostul conducător al LPF, Dumitru Dragomir, la sport.ro. Totuşi, “Bizonul” a răbufnit pe o reţea socială: “Vă rog nu mai vorbiţi despre mine, nu mai inventaţi că plec la Steaua pentru a-mi strica situaţia la Dinamo”.

În apărare a sărit şi fostul său antrenor, Mircea Rednic, a cărui fiică îl reprezintă pe jucător. “Nu a semnat şi nu avea cum, fiindcă la mijloc e fiica mea, care e impresar FIFA. Ar trebui să dea vreo 200.000 de euro dacă semnează…Se pune presiune pe el”, a comentat “Puriul”. Apoi, a continuat: “Avea o ofertă din Emirate, cu un salariu de 400.000 de euro, dar a refuzat. Făcea asta ca să plece la Steaua? Luana (nr- fata lui Rednic) are o hârtie prin care poate negocia plecarea lui Gnohere cu orice echipă din străinătate care oferă 600.000 de euro”.

Până se va clarifica situaţia, Gnohere s-ar putea să devină o rezervă la Dinamo, mai ales că în atac a venit Nemec. “O să vedem dacă vor juca vreodată şi amândoi…Dacă vrei, du-te la Astra, la CFR. E greu să pleci de la Dinamo la Steaua, suporterii nu acceptă”, a tunat antrenorul dinamovist Ioan Andone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net