Bogdan Lobonţ îmbătrâneşte la Roma

Ultima actualizare:

    Lobonţ  rămâne la  Roma până  la 40 de aniFoto: Guliver/Gettyimages
Lobonţ rămâne la Roma până la 40 de aniFoto: Guliver/Gettyimages

“Lobby” nu a mai jucat oficial pentru AS Roma de trei ani, mulţumindu-se cu statutul de eternă rezervă, dar cu un salariu de sute de mii de euro pe an. De acum, el se va ocupa de pregătirea goalkeeperilor.

Bogdan Lobonţ a fost om de bază al echipei naţionale şi era poreclit “Pisica” datorită reflexelor sale. Vremurile acelea însă sunt de mult apuse. Românul e legitimat la Roma din 2009 şi treptat a acceptat să stea pe bancă, mai ales că pe sezon îi intră în cont o leafă de 500.000 de euro. De fapt, ultimul meci oficial pentru echipa din Capitala Italiei a fost în mai 2013, când în finala Cupei Italiei a evoluat împotriva lui Lazio. A încasat un gol şi de atunci a mai apărut între buturi abia peste doi ani, în vara lui 2015, dar doar pentru 25 de minute, într-un turneu amical.

Totuşi, şefii îi pregătesc o nouă înţelgere, cea actuală fiind scadentă la finalul lui iunie. Cu un salariu mult scăzut, dar cu posibilitatea de a urma o carieră în antrenorat, el va semna pentru doi ani şi va deveni principalul asistent al lui Nanni, omul ce-i pregăteşte pe goalkeeperii Romei. Românul e apreciat de conducători şi de tehnicianul Luciano Spaletti, mai ales că nu are o viaţă extrasportivă agitată şi se implică total la antrenamente, deşi ştie că nu va mai bifa niciun minut într-o partidă oficială. “Lobby”  va continua astfel să fie facă parte din acelaşi club cu Ionuţ Alin Pop, un puşti de 18 ani ce activează la “capitolini”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net