Bogdan Stancu a dat 10.000 € ca să aibă păr, dar a chelit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Turcii l-au chelit pe Bogdan Stancu! Atacantul a ţinut morţiş să-şi "îmbogăţească" podoaba capilară şi a dat bani grei pentru implant de păr la o clinică din Turcia. Rezultatul? A chelit şi mai mult! Fostul jucător de la Steaua a arătat oribil la prezentarea sa la Orduspor.

Bogdan Stancu a fost tot timpul cât a jucat la Steaua un jucător simpatizat de femei şi fără nicio problemă în ceea ce priveşte aspectul fizic. Podoaba capilară părea chiar unul dintre punctele sale forte, dar după transferul la Galatasary Istanbul, din 2011, lui Stancu i-a căzut părul într-o manieră de neimaginat.

În doar un an de zile, din cauza stresului sau a unei boli de păr, fostul stelist a chelit aproape total şi, panicat de această problemă care l-a lovit brusc, Stancu s-a hotărât să ia atitudine.

2010- Pe vremea când juca la Steaua, atancantul avea păr bogar

simeon stalpnicul png

Astfel, în această vară, jucătorul i-a cerut selecţionerului Victor Piţurcă să-l scutească de convocarea la echipa naţională pentru turneul de pregătire din Austria şi Elveţia, pentru că trebuie să se îngrijească de sănătatea sa.

Tehnicianul l-a învoit pe Stancu, astfel că acesta n-a jucat în amicalele României, dar nici problema pare să nu şi-o fi rezolvat. Mai exact, acesta s-a hotărât să calce pe urmele altor foşti şi actuali fotbalişti nemulţumiţi de modul cum arată şi să-şi facă implant de păr.

2011- Probleme lui Bogradn Stancu au început anul trecut: îi cădea tot mai mult păr

simeon stalpnicul png

Intervenţia chirurgicală destul de complicată a avut loc în urmă cu câteva săptămâni la o clinică privată din Istanbul, dar joi, când a fost prezentat oficial de Orduspor, echipă care l-a cumpărat definitiv de la Galatasaray, toată lumea a fost şocată. Bogdan Stancu arăta mai rău decât înainte de operaţie.

Jucătorul avea o claie de păr la spate, iar în zona frontală câteva fire rebele şi rare caracteristice mai degrabă unui om de vârsta a treia. Astfel, nici cei 10.000 de euro cheltuiţi pe tratament n-au schimbat până în acest moment nimic, iar jucătorul nu ştie ce se întâmplă.

Totuşi, medicii i-au promis că rezultatele implantului se vor observa în timp, nu peste noapte, pentru că firele vor creşte treptat şi vor redeveni la densitatea şi lungimea de altădată.

Stancu speră acum, după transferul său definitiv la Orduspor, ca stresul în care l-a ţinut Galatasaray, care când îl voia, când nu-l mai voia, să treacă, iar părul său să înceteze să mai cadă.

«Baciul» a cheltuit 50.000 de euro

Bogdan Stancu nu este însă primul sportiv român nemulţumit de felul cum arată şi care a dorit să-şi facă implant de păr.

Fosta glorie a echipei naţionale de fotbal, Gică Popescu, a cheltuit în 2010 nu mai puţin 50.000 de euro la o clinică din Emiratele Arabe Unite pentru a avea o podoabă capilară de invidiat.

"Baciul" nu şi-a schimbat însă doar părul. După revoluţie, imediat după ce a semnat cu PSV Eindhoven, acesta s-a operat şi la nas.

Rooney, coafură nouă la Euro 2012

Şi Campionatul European de Fotbal din Ucraina şi Polonia a prezentat în această vară un caz identic. Englezul Wayne Rooney, semichel din naştere, a apărut în meciul cu Ucraina cu un smoc de păr în frunte, păr pe care nu-l avusese până atunci.

Atacantul a şi marcat golul victoriei în acel meci, cu respectivul smoc de păr, implantat cu câteva luni înainte, după cum a recunoscut jucătorul ulterior.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net