Antrenor al FCSB, Bogdan Vintilă speră ca jucătorii săi să nu fie prea euforici după victoria (2-0) cu FC Viitorul


În timp ce Gigi Becali vorbește din nou despre locul 1, Bogdan Vintilă încearcă să-și țină jucătorii cu picioarele pe pământ înaintea meciului cu Craiova, de duminică.
Succesul obținut la Ovidiu, cu FC Viitorul, prin golurile lui Soiledis (min. 21) și Coman (min. 45), i-au dat din nou apă la moară patronului FCSB. ” Nu v-am spus că vorbim în decembrie? Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro. Entuziasmul acestuia este temperat, însă, de antrenorul bucureștenilor. “Confirmăm momentul bun prin care trecem şi ne dorim foarte mult să rămânem la fel de echilibraţi şi să câştigăm şi meciul cu Craiova. Ultima impresie contează cel mai mult. Sincer să fiu, când am preluat echipa ştiam ce pot jucătorii. Am considerat că se poate lucrez foarte bine cu ei. Erau doar debusolaţi la un moment dat. Nu trebuit să cădem în partea cealaltă, euforie, mândrie, încredere, trebuie să rămânem liniştiţi. Încerc să fiu echilibrat în primul rând eu”, a spus Vintilă la Digi Sport.

Gică Hagi spune că ”a fost greu și imposibil” cu FCSB

De partea cealaltă, Gică Hagi și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care au evoluat fotbaliștii săi: “Ei mult mai concreţi, cu mai multă personalitate. În repriza a doua am încercat, din păcate a fost greu şi imposibil. FCSB a câştigat meritat. Felicitări! Asta e. Mergem înainte, dar vom analiza foarte serios lucrurile. Avem un lot numeros şi mulţi jucători nu se văd. Era total altceva ceea ce trebuia să facem noi astăzi ca echipă”, a spus Hagi la Digi Sport.

Loading...