Boldrin e noul Budescu

Ultima actualizare:

    Boldrin a adus un  punct Astrei în  ultimele minute de joc
Boldrin a adus un punct Astrei în ultimele minute de joc

Astra se târăşte în acest final de sezon regulat, asaltată de probleme financiare grave şi slăbită valoric după plecarea lui Budescu şi greva lui Teixeira. Primele semne s-au văzut la debutul în 2016, dar deocamdată rezistă datorită norocului şi inspiraţiei lui Boldrin.

Giurgiuvenii au avut parte de un prim meci foarte greu la reluarea campionatului, împotriva lui CFR Cluj, o echipă care nu mai are nimic de pierdut în acest sezon. Această relaxare, completată cu amorţirea liderului, ai cărei jucători păreau cu gândul în altă parte, la grijile cotidiene, a dus la un 2-0 sec pentru ardeleni, după golurilor lui Ruiz şi Bruno.

Impresia era destul de clară: până aici i-a fost Astrei, Alibec şi compania sufocându-se la mal din cauza propriilor necazuri. Greşeala de juniori a lui Marc, care a scăpat printre picioare un şut anemic al lui Boldrin, a reaprins însă speranţele gazdelor, Niculae şi compania trezindu-se parcă dintr-un coşmar care i-a ţinut inconştienţi timp de o oră. Astra a atacat în valuri în ultima jumătate de oră, dar izbăvirea a venit de la acelaşi Fernando Boldrin, când nimeni nu se mai aştepta, în al doilea minut de prelungiri. Liderul salvează astfel, un punct, imaginea şi propune un nou nume de luat în seamă în Liga I.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net