Partida lui Al-Ittihad la Al-Fateh s-a încheiat 1-1, dar nu e linişte deloc la echipa lui Boloni şi Sânmărtean, chiar dacă în clasament nu stă deloc rău.


De vină e un conflict iscat între antrenorul român şi unul dintre vedetele echipei, care a fost pe cale să degenereze. Pe final jocului amintit, într-o perioadă când oaspeţii forţau victoria, Boloni l-a schimbat pe Troisi cu Al Ghamdi. Jucătorul de 27 de ani a ezitat câteva secunde până s-a hotărât să iasă de pe teren, iar atunci când a ajuns în dreptul lui Boloni, acesta a intenţionat să-l îmbrăţişeze în semn de mulţumire pentru efortul depus. Numai că Troisi, nemulţumit că a fost scos, i-a dat peste mână şi s-a îndepărtat, iar în trecere i-a aruncat nişte cuvinte grele antrenorului nostru. A fost momentul în care Boloni s-a transformat într-un „vulcan“. S-a dus după Troisi şi a ţipat atât de tare, încât, oarecum surprins, australianul a fost nevoit să se întoarcă spre “Loţi”.

boloni4.jpg

În 2001, într-un România – Italia încheiat 0-2 în preliminariile Mondialului din 2002, Boloni a fost la un pas să fie linşat de Ionel Ganea, la echipa naţională
Foto Click!

Acesta a continuat să-l pună la punct pe elevul său, care a fost „salvat“ de intervenţia celorlalţi oficiali aflaţi pe bancă. După meci, lui Boloni nu-i trecuse încă supărarea şi l-a desfiinţat pe jucătorul său într-un interviu acordat ziarului Adevărul. “I-am zis să tacă din gură! E un needucat, un capricios. Se crede buricul pământului venit din ţara cangurilor. E vorba de un vedetism prost înţeles. Nu vreau să-mi complic viaţa, dându-l afară. Dacă vrea, clubul poate lua o decizie în privinţa sa”, a declarat antrenorul, semn că viaţa la arabi e totuşi plină de compromisuri. Din păcate pentru Boloni, nimeni nu e de partea lui în acest conflict. Presa şi fostele glorii au spus că el a greşit în faţa lui Troisi, iar fanii i-au cerut demisia. Boloni a venit la Al-Ittihad în iulie, în locul lui Victor Piţurcă.

 

 
 
Loading...