Borcea, pregătit să iasă din pușcărie. Ce zice familia

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea este nerăbdător să-și recapete libertatea
Cristi Borcea este nerăbdător să-și recapete libertatea

Cristi Borcea are șanse mari să-și recapete libertatea în această primăvară! A ispășit deja jumătate din pedeapsă, astfel că luna viitoare e posibil să meargă acasă. Familia abia îl așteaptă și se gândește că ar fi un cadou frumos dacă ar putea petrece Paștele cu toții.

Cristi Borcea este ultimul condamnat în ”Dosarul Transferurilor” care se mai află după gratii. Ceilalți șase, George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali şi Gigi Neţoiu, se află de mult timp în libertate.

Jean Pădureanu, fostul președinte al clubului de fotbal Gloria Bistrița, a ieșit după gratii în 2015, iar în 2016 s-a prăpădit. Borcea vrea și el acasă.

În 2014, a primit de la instanță şase ani şi patru luni de închisoare, dar a executat peste jumătate din pedeapsă, plus că i se vor mai scădea zile odată cu intrarea în vigoare a recursului compensatoriu.

A făcut munci de jos ca să scape din închisoare

A împletit mături în penitenciar, a spălat pe jos  și a muncit la ferma de animale. A făcut orice ca să scape mai repede de penitență, iar rudele spun că a plătit prejudiciul fără să stea pe gânduri.

După ce a fost mutat de la Poarta Albă, la Slobozia, în Arestul Central al Capitalei și acum la Jilava, afaceristul se roagă ca peste o lună să scape.

Și sunt șase mari să se întâmple, pentru că ultimele cereri de eliberare i-au tot fost respinse. Inclusiv cea din 23 octombrie 2017, când Borcea a implorat grațierea pe motiv că este grav bolnav de inimă și are șapte copii care-l aștepată.


    Așa arată Borcea după patru ani de penitențăFoto: prosport.ro
Așa arată Borcea după patru ani de penitențăFoto: prosport.ro

”Credem că în aprilie, cel târziu în mai va fi acasă. Sperăm să-l avem alături de noi chiar de Paște”, ne-au surse din anturajul acestuia.

Va băga din nou bani la Dinamo

La sfârșitul anului trecut a avut parte de două permisii, pe care le-a petrecut alături de Valentina, dar și de copiii lui.

Imediat ce va ieși pe poarta închisorii, Cristi Borcea se va implica din nou în fotbal.

Nașul său, Gigi Becali, a dezvăluit că acesta va investi tot la Dinamo, alături de doi italieni. ”La Dinamo el va comanda, el vrea să pună tot la punct milimetric. E posibil ca Negoiță să rămână, cred că va rămâne, e dinamovist”, a anunțat patronul FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net