Borussia Dortmund acuză UEFA: "Nu ne-am putut gândi la fotbal"

Ultima actualizare:

    Borussia Dortmund şi-a diminuat şansele de calificare în semifinale
Borussia Dortmund şi-a diminuat şansele de calificare în semifinale

La o zi după ce autocarul echipei a fost atacat cu trei bombe, Borussia Dortmund a pierdut (2-3) meciul cu AS Monaco din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Oficialii şi jucătorii Borussiei au pus înfrângerea exclusiv pe şocul psihologic produs de exploziile de marţi seară.

"E greu să îmi găsesc cuvintele potrivite. Am văzut uneori la televizor astfel de lucruri, dar erau foarte departe, chiar şi când erau la mine în ţară, în Turcia. Acum am simţit şi noi cum e să fii într-o astfel de situaţie. "Nuştiu dacă oamenii pot înţelege, dar nu m-am putut gândi la fotbal, sincer. Nu o să uit niciodată feţele celor din autocar. Marţi seară am înțeles ce s-a întâmplat abia după ce am ajuns acasă, unde soția şi fiul meu mă aşteptau în uşa casei. Atunci am simţit cât am fost de norocoşi", a spus mijlocaţul turc Nuri Şahin.

"Mi-aş fi dorit să avem mai mult timp pentru a ne da seama ce s-a întâmplat şi nu am avut acest timp. Ni s-a spus doar că trebuie să jucăm. Ne-am simţit ignoraţi, au decis cei de la UEFA în Elveţia. Nu am fost consultați nicio secundă, am primit SMS cu decizia luată. Eram lângă autocar, Bartra era luat cu ambulanța, iar nouă ne-au dat SMS cu decizia. Ne-au tratat ca şi cum s-ar fi aruncat cu o cutie de bere în autocarul nostru", a completat antrenorul Tuchel.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net