Bourceanu e 90% turc

Ultima actualizare:

    Bourceanu nu  a lipsit în nici un  meci disputat de  Steaua în turul  campionatului (Foto: Răzvan Păsărică)
Bourceanu nu a lipsit în nici un meci disputat de Steaua în turul campionatului (Foto: Răzvan Păsărică)

Presa a vehiculat echipe ca Fiorentina sau alte destinaţii ştiinţifico-fantastice pentru căpitanul Stelei, dar până la urmă toată lumea s-a trezit la realitate. Bourceanu pleacă acum din Ghencea, pentru a nu fi pierdut gratis la vară, dar în Turcia, nu în Vest.

Trabzonspor e dispusă să achite un million de euro pe loc, iar şefii Stelei nu pot pierde această sumă doar pentru câteva meciuri pe care le-ar mai fi jucat mijlocaşul în returul Ligii I. Discuţiile sunt ca şi încheiate, Bourceanu n-a jucat aseară în amicalul cu IFK Goteborg, fiind menajat, iar azi va zbura spre Turcia pentru a parafa contractul. "Eu și Alex încercăm să ajutăm Steaua și să aducem cât mai mulți bani în club. Am vorbit cu Gigi, cu MM, așteptăm o hârtie de accept și va veni la Istanbul să semnăm actele", a declarat Anamaria Prodan, impresarul jucătorului.

Plecarea lui Alex Bourceanu lasă un gol nu doar în angrenajul tehnico-tactic al echipei, ci şi în vestiar. Mijlocaşul era liderul necontestat din lotul roş-albaştrilor, căpitanul echipei, şi toată lumea se întreabă acum cine îl va înlocui pe Bourceanu în ambele ipostaze. Dacă tactic, în locul lui pot juca Filip sau Prepeliţă, problema banderolei e una mai delicată.

Se pare însă că steliştii s-au gândit deja la două variante. „Liderii acestei echipe, chiar dacă Bourceanu a fost votat căpitan, au fost Pintilii și Tănase. Ei sunt jucătorii cei mai respectați în vestiar. Acesta e adevărul și probabil că între ei se va decide cine o să fie căpitan", a spus managerul Mihai Stoica. Oricare dintre alegeri pare ciudată. Pintilii e în al doilea an în Ghencea, iar „Dodel" nu pare să fie suficient de matur şi de echilibrat la 26 de ani.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net