Bourceanu vrea să fie cel mai bine plătit fotbalist român

Ultima actualizare:

Alex Bourceanu primeşte anual pe card 150.000 de euro din partea celor de la Steaua, dar e decis ca la 28 de ani să prindă un contract mult mai avantajos. Căpitanul „militarilor" le-a transmis cluburilor interesate de el că vrea o leafă de trei milioane de euro pe an!

Deocamdată nimeni nu s-a înghesuit să-i satisfacă dorinţa, dar dacă va găsi un angajament în condiţiile impuse de el atunci ar deveni cel mai bine plătit fotbalist român.

Acum, Mirel Rădoi conduce în „clasament", iar din iarnă îşi va consolida supremaţia în condiţiile în care Al Ain îi va oferi 2.950.000 de euro, echivalentul a patru milioane de dolari, moneda folosită în acea zonă.

Pe lângă banii ceruţi de Bourceanu, roş-albaştrii vor şi ei două milioane de euro, iar echipele, unele inclusiv din spaţiul arab, unde banii nu ar fi o problemă, au făcut totuşi pasul înapoi.

Ofertele erau de 1,5 milioane de euro pentru jucător, adică jumătate din ceea ce cere el, şi niciun ban clubului din Ghencea, mai ales că la vară fotbalistul devine liber de contract, iar din iarnă poate trata cu oricine fără probleme.

Mirel Rădoi    Al Ain    2.950.000 euro/anRăzvan Raţ    West Ham    2.250.000 euro/anCristi Chivu    Inter Milano    2.100.000 euro/anVlad Chiricheş    Tottenham    1.200.000 euro/anŞtefan Radu    Lazio    1.200.000 euro/anCostel Pantilimon    Manchester City    1.000.000 euro/an

Cristiano Ronaldo 17 milioane euro/anLionel Messi 16 milioane euro/anZlatan Ibrahimovic 15 milioane euro/anRadamel Falcao 14 milioane euro/anWayne Rooney 13 milioane euro/an

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net