Bozovic, clauză anti-băutură

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vladimir Bozovic şi-a prelungit în vară înţelegerea cu Rapid, dar Dinu "Vamă" şi Răzvan Lucescu i-au spus că vor fi extrem de atenţi cu el. Chiar şi pe perioada de vacanţă, jucătorul a fost atenţionat: „Ai grijă cu băutura!".

Lui Vladimir Bozovic i-a plăcut mult alcoolul, fiind petrecăreţul numărul 1 din lotul giuleştenilor. Totuşi, pe teren, fotbalistul a avut o evoluţie bună, iar în vară Dinu Gheorghe şi Copos i-au propus un nou contract.

Fotbalistul a semnat prelungirea angajamentului pe trei sezoane, cu un salariu anual de 180.000 de euro, dar asta numai după ce a avut o discuţie decisivă cu Dinu "Vamă".„Vezi că anul trecut nu ai mai tras pe teren, ai grijă cu viaţa extrasportivă, că noi vrem să luăm titlul. Îţi prelungim contractul, dar trebuie să renunţi la alcool!", i-a spus tranşant preşedintele din Giuleşti. „Vamă" i-a mai adus apoi ca argument faptul că, din cauza alcoolului, nu poate decât 60 de minute pe teren, iar în noul sezon nu va mai merge cu jumătăţi de măsură.

Bozovic n-a fost menajat nici măcar în perioada de vacanţă. Dinu Gheorghe şi Răzvan l-au sunat în dese rânduri pentru a i se atrage atenţia să fie atent cu alcoolul.

Jucătorul pare să fi respectat cerinţele conducerii, pentru că în Austria trage tare la şedinţele de pregătire. Mai mult, fotbalistul e conştient că din cauza vieţii extrasportive a avut mult de pierdut, în urmă cu doi ani ratând un transfer la Eintracht Frankfurt, după ce nemţii au aflat că are probleme cu alcoolul.

Amenzi, excluderi şi cătuşe

Reţinut de Poliţie. Bozovic a strâns mai multe excluderi din lot şi amenzi decât golurile pe care le-a marcat la Rapid. Bozovic chiar a reuşit „performanţa" să fie reţinut de Poliţie alături de Săpunaru.

A băut trei beri la pauză! În timpul unui amical cu Juventus Colentina, după ce a fost schimbat la pauză, Bozovic s-a dus direct în bar şi a băut trei beri. Afară erau - 10 grade.

Şi-a învăţat băiatul la bere de mic. Bozo a postat mai multe poze în care consuma bere împreună cu copilul său, în vârstă de doar un an!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net