Brănescu: «Suntem trataţi ca nişte sclavi»

Ultima actualizare:

    Ieşeanul Andrei  Cristea a încercat  un şut spectaculos  pe un teren îngheţat
Ieşeanul Andrei Cristea a încercat un şut spectaculos pe un teren îngheţat

La câteva ore de la meciul de la Târgu-Mureş s-a jucat la Iaşi meciul CSMS-Dinamo. ”Câinii” au pierdut cu 3-1, dar mai important a fost faptul că au terminat toţi fotbaliştii întregi meciul. Şi asta nu pentru că s-a jucat dur, ci pentru că, la fel ca la Mureş, gazonul a fost îngheţat şi jucătorii abia se puteau ţine pe picioare. La final, portarul lui Dinamo, Laurenţiu Brănescu, a luat atitudine vizavi de situaţia din Liga 1.

Dinamoviştii sperau să ia toate cele trei puncte din deplasarea de la Iaşi, însă s-au întors cu coada între picioare. Mai supăraţi au fost pentru condiţiile în care s-a jucat partida, decât pentru rezultat. Cel mai vehement a fost Laurenţiu Brănescu, portarul de 22 de ani împrumutat de Inter Milano, la ”câini”.  Starea gazonului şi faptul că oficialii moldovenilor nu au dat drumul instalaţiei de încălzire, l-au făcut pe golkeaper să “ia foc”.


    Portarul lui Dinamo, Laurenţiu Brănescu
Portarul lui Dinamo, Laurenţiu Brănescu

“N-a fost fotbal ce s-a jucat. O cacealma de fotbal! Îmi doresc ca Federaţia să mai pună 2-3 etape, să mai jucăm şi de Crăciun, de Revelion. De Sărbători să venim aici să ne rupem picioarele, că şi-aşa suntem plătiţi la zi la Dinamo. Trebuie să punem piciorul în prag, pentru că nu se poate aşa ceva, să fii tratat ca un sclav. Ce să meargă în jocul tău, când nu puteai să stai în picioare? Noi am dat gol din noroc. A alunecat Grahovac la primul gol, altfel nu lua gol niciodată, ghinionul lor. Nu puteai să stai în picioare”, a spus Brănescu, apoi a continuat: “Cum să nu intri pe teren, dacă adversarii vor să joace? Ai pierde instant cu 3-0. Încerci să termini meciul sănătos. Când am ieşit din vestiar, mi-a dat Colţescu mingea s-o încerc şi i-am zis că nu mă interesează mingea lui, vreau doar să ies sănătos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net