Nu se referă la şuturi, goluri sau cartonaşe, dar sunt la fel de adevărate. Statisticile eliberate ieri de institutele de sondare a opiniei publice i-au făcut pe brazilieni să râdă.


Mai exact, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal comerţul cu prezervative a explodat în Brazilia, arată Wall Street Journal. Doar joia trecută s-au vândut nu mai puţin de 2,1 milioane astfel de mijloace de contracepţie, care împiedică şi contactarea bolilor cu transmitere sexuală, cifră record. Acest lucru este cel puţin curios pentru că în acea zi n-a jucat ţara gazdă, ci Columbia – Coasta de Fildeş, Uruguay – Anglia şi Japonia – Grecia. O altă curiozitate vine dintr-o analiză a traficului pe internet care spune că cele mai multe căutări pe Google despre Campionatul Mondial vin din Insulele Solomon. Nu în ultimul rând, într-un sondaj privind entuziasmul faţă de Cupa Mondială, respondenţii din Indonezia s-au clasat pe locul 1.

 

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

 
 
Loading...