Delegaţia FCSB-ului s-a deplasat ieri în „Ţara Sfântă” pentru partida cu Beer Sheva, dar atacantul a fost aproape să rateze cursa charter din cauza unui blocaj în trafic.


Constantin Budescu e omul în care stau speranţele roş-albaştriilor pentru a le consolida locul de lider al grupei G a Ligii Europa. Dar, el era să nu mai facă deplasarea în Israel, ajungând la aeroport atunci când colegii săi erau deja îmbarcaţi.

Românii au ajuns la prânz la Beer Sheva, distanţa de la Bucureşti fiind în jur de 1650 de kilometri. S-au cazat, iar seara au avut antrenamentul oficial, unul la care a participat şi Constantin Budescu. El însă le-a creat emoţii celor din staff ieri dimineaţă. Toată delegaţia a sosit la aeroport pentru aeronava cu destinaţia Israel, programată să decoleze la ora 9.00, dar atacantul a ajuns ultimul, după ce colegii săi şi ceilalţi din club erau deja la bord. Budescu a venit cu greu la aeroportul din Otopeni de la Ploieşti, acolo unde locuieşte, fiindcă traficul, pe un drum de circa 50 de kilometri, a fost infernal. Până când „Budi” a efectuat controlul vamal, cei mai tineri din lot, ca Man, Nedelcu şi Vlad, au intrat pe mâna unei persoane din staff care le-a făcut nod la cravată. Dacă Budescu s-a alăturat delegaţiei, „fratele” său Alibec a rămas să urmărească duelul cu Hapoel de acasă, din faţa televizorului. E pedepsit pentru acte de indisciplină, iar fostul său antrenor, Marius Şumudică, a explicat cum ar trebui ca fcsb-iştii să se poarte cu el: „Eu n-am avut niciodată probleme de genul ăsta cu el, să dea cu picioarele în uşă. Dacă juca prost, nu-l scoteam, îl lăsam să se facă de ruşine. Nu cred că acum e o problemă în relaţia antrenor-jucător, dar a avut acel clinci cu Meme Stoica şi se adună lucrurile, mai ales că Denis e un jucător sensibil”.

 

 
 
Loading...