Burleanu:”Pompiliu Popescu era una dintre ultimele relicve de corupţie de la FRF!”

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

În plin scandal cu fostul medic al loturilor naționale, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a lansat un atac dur la adresa lui Pompiliu Popescu, cel pe care l-a demis săptămâna trecută.

" Domnul Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă aţi avea o problemă să mergeţi la un medic aţi merge la un medic care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut, dar am zis să mai aşteptăm. Dar am văzut în cantonamentul de la meciurile cu Lituania şi Spania ce înseamnă nervozitatea echipei naţionale, astfel încât prezenţa sa ar fi fost un minus pentru echipa naţională. Şi nu poţi să te duci la un război aşa cum este Campionatul European cu oameni care nu-ţi aduc o valoare adăugată. Era una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism la nivel de federaţie", a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre faptul că Mircea Rednic a fost ironic cu privire la imposibilitatea de a se trimite trofeul în Camerun în cazul în care Dinamo va câştiga Cupa României, preşedintele FRF spunând că forul pe care îl conduce este dispus să ajute pentru ca în Camerun să se trimită o replică a trofeului.

"Dacă cei de la Dinamo vor solicita îi vom sprijini sătrimită o replică a Cupei României în Camerun pe banii celor de la federaţie. Domnul Rednic este mulţumit acum?".

Întrebat dacă Anghel Iordănescu va rămâne la conducerea echipei naţionale, Burleanu a spus că un anunţ în privinţa selecţionerului va fi făcut la momentul potrivit: "Paşii pe care îi facem sunt calculaţi astfel încât la momentul potrivit vom face comunicarea oficială în ceea ce priveşte selecţionerul echipei naţionale".

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net