Burleanu: "Daum va sta ca selecţioner până la finalul contractului, apoi nu mai ştiu"

Ultima actualizare:

    Burleanu și DaumFoto Click!
Burleanu și DaumFoto Click!

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că selecţionerul Christoph Daum îşi va continua activitatea până la finalul preliminariilor CM-2018, existând mari şanse ca neamţul să plece din toamnă.

"Primul subiect pe ordinea de zi a fost cel în care selecţionerul Daum a prezentat un raport de activitate a echipei naţionale, care curpinde atât parcursul sportiv, cât şi proiectele în care a fost angrenat staful tehnic. Preşedintele Comisiei Tehnice, domnul Stoichiţă, a prezentat şi el concluziile raportului. Este o stare de normalitate pe care ne-o dorim ca să evităm orice neclaritate, Christoph Daum va continua ca selecţioner până la finalul contractului, adică până la finalul preliminariile CM-2018. La finalul acestor preliminarii va realiza un nou raport de activitate, după care vom trage o concluzie. Nu pot să mă pronunţ deocamdată dacă vom continua sau nu în aceeaşi formulă. Sunt meciuri care ne dau un fel de speranţă, sigur că toate meciurile oficiale care vor urma şi un eventual baraj vor conta în această decizie, dar eu cred că nici domnul Daum nu-şi doreşte să stea la cârma naţionalei dacă nu face performanţă", a declarat Burleanu.

El nu regretă că l-a numit pe neamţ la conducerea "tricolorilor": "Nu am regretat niciodată, pentru că trebuie să luăm în calcul şi celelalte aspecte. Ne-am dorit un selecţioner integru, care să nu poată fi acuzat de vreo înţelegere cu cineva, un selecţioner prezent pe stadioane şi ne-am dorit ca selecţionerul să realizeze o legătură între prima reprezentativă şi tineret. Dar bineînţeles, că ultimul aspect, cel al rezultatelor, este unul negativ".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net