Burleanu îl trimite pe Mircea Sandu la DNA!

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a atacat pe fostul şef al federaţiei, Mircea Sandu, sfătuindu-l să îşi vadă de drumurile sale la DNA.

"E un moment important în fotbalul românesc (n.r. - plecarea selecţionerului Victor Piţurcă) pe care unii oameni, precum Mircea Sandu, se grăbesc să îl afecteze, se grăbesc să semene discordie şi otravă. Îl sfătuiesc pe Mircea Sandu să îşi vadă de treburile domniei sale şi de drumurile pe care le are la DNA. Şi să fie mult mai atent la temele pe care trebuie să şi le facă atunci când este invitat să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor. Domnul Mircea Sandu să ne lase puţin în pace pentru că avem treabă şi o facem bine. Nu ne ating lăturile dumnealui pe care le aruncă în strada mare. Face asta probabil din lipsă de ocupaţie. E un personaj care şi-a tras prime de necalificare pe seama dramei unei naţiuni", a spus Burleanu.

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, declarase că Piţurcă a fost forţat să plece de la echipa naţională de către conducerea federaţiei, precizând că prin acest lucru Răzvan Burleanu "lezează interesul naţional".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net