Burleanu: «Prunea să-şi aducă aminte de Suedia!»

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF a răspuns atacurilor preşedintelui Iaşiului printr-o reamintire a coşmarului trăit la Mondialul din SUA 1994
Preşedintele FRF a răspuns atacurilor preşedintelui Iaşiului printr-o reamintire a coşmarului trăit la Mondialul din SUA 1994

Înfrângerea cu Polonia a dat apă la moară tuturor celor care au contestat tot timpul actuala echipă care conduce Federaţia Română de Fotbal, precum şi numirea ca selecţioner a lui Christoph Daum. Scandalul a devenit monstru, iar lupta se dă cu cele mai murdare arme.


    Florin Prunea
Florin Prunea

Florin Prunea a fost unul dintre cei care au atacat cel mai dur rezultatele echipei naţionale, acesta contestând şi jignind tot ce există în acest moment în FRF. Preşedintele Răzvan Burleanu, recunoscut ca fiind un tip destul de moale în declaraţii, a căzut acum şi el în capcană, nemaisuportâmd veninul adversarilor. “Suntem toţi mâhniţi după această înfrângere cu Polonia. E normal să suferi atunci când ţii cu echipa naţională. Am văzut însă persoane care stăteau după colţ şi aşteptau primul pas greşit. În momentul de faţă vezi foarte clar cine ţine cu fotbalul românesc şi cine îşi vede de interesele personale. Florin Prunea a năvălit cu un val de critici lipsit de orice temei. Ne amintim cu toţii de greşelile lui cu Suedia, din 1994, şi după un asemenea meci nu ar mai trebui să umble prin fotbalul românesc. E cea mai slabă naţională în comparaţie cu ce? Dacă spui că e cea mai slabă naţională ar trebui să ai o radiografie a întregului context”, a declarat Burleanu la plecarea spre Groznîi, unde naţionala României va susţine un meci amical cu selecţionata Rusiei.

Speră ca UEFA să ne amendeze, nu să ne suspende

simeon stalpnicul png

Răzvan Burleanu a declarat că nu există încă o hotărâre din partea forului continental cu privire la incidentele provocate de fani vineri, pe Arena Naţională, dar că speră ca totul să se rezume la o amendă. “Încă nu am primit o decizie din partea Comisiei de Disciplină a UEFA. O aşteptăm săptămâna viitoare şi credem că va fi dură. Nu ne aşteptăm însă ca stadionul să fie închis şi ne dorim ca suporterii să fie alături de echipa naţională cu Danemarca”, a mai spus Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net