Cadavrul aflat în epava avionului prăbușit cu Emiliano Sala a fost recuperat

Ultima actualizare:

    Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: AFP
Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: AFP

Aeronava de tip Piper Malibu N264DB a dispărut de pe radare în urmă cu două săptămâni. La bordul avionului se aflau starul argentinian Emiliano Sala și pilotul Dave Ibbotson. Investigatorii au reușit să recupereze un cadavru din epava avionului, aflată pe fundul mării la 67 de metri adâncime.

Rămășițele avionului vor fi scoase în câteva zile. Operațiunea de recuperare a epavei este grea din cauza curenților maritimi. Cadavrul aflat în aeronavă a fost recuperat cu ajutorul unui vehicul acționat de la distanță și dus la Portland pentru a fi examinat de un medic legist, relatează Mirror. Încă nu se știe dacă trupul neînsuflețit recuperat de investigatori este al lui Emiliano Sala sau al pilotului David Ibbotson. Oricum, autoritățile vor anunța mai întâi familiile victimelor. 

Deocamdată, epava avionului rămâne la 67 de metri adâncime, în Canalul Mânecii. Vremea și curenții maritimi nu le permit investigatorilor să lucreze. 

„Din păcate, nu am reușit să recuperăm epava avionului din cauza vremii rele”, a declarat purtătorul de cuvânt al  AAIB (Air Accidents Investigation Branch).

Tatăl lui Emiliano Sala speră că va afla cauza prăbușirii avionului

Devastat de durere, tatăl lui Emiliano Sala a declarat că își dorește ca investigatorii să recupereze cadavrul fiului său, dar și epava avionului.

„Sperăm că îl vor aduce la suprafață în curând și că vom afla ce s-a întâmplat de fapt. Sau măcar vom avea o idee despre ce a avut loc în acea zi. Mulțumim tuturor jucătorilor de fotbal care au ajutat financiar această investigație. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au susținut”, a transmis Horacio Sala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net