„Câinele” Dinu, la plimbare cu câinele

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu îşi plimbă căţelulfoto: Cezar Preda
Cornel Dinu îşi plimbă căţelulfoto: Cezar Preda

Simbolul dinamoviştilor Cornel Dinu a fost surprins de fotoreporterii Click! alături de partupedul său, un Golden Retriever pe nume Merilyn.

Cornel Dinu este recunoscut în lumea fotbalului pentru pasiunea sa “canină”. El a avut doi ciobăneşti germani, mascul şi femelă, dar ambii au murit. Acum, de nici două luni, el a rămas doar cu un singur patruped în familie.

“Procurorul” se confundă cu istoria clubului din “Ştefan cel Mare”, iar câinele său, Nero e la fel de celebru pentru iubitorii sportului - rege. Ciobănescul german era nelipsit din curtea complexului Dinamo şi era prezent inclusiv în catonamentele echipei. Dar, Nero îmbătrânea şi acum nouă ani, “Mister” şi-a dorit un cadou inedit din partea familiei: un nou căţel. Soţia sa Silvia i-a dăruit atunci un exemplar, tot un câine lup, şi “Procurorul” i-a găsit numele perfect, Prinţi, prescurtat de la Prinţesa. Nero a decedat, având o problemă cardiacă, iar Prinţi l-a alinat pe Mister până în urmă cu două luni. “Am pierdut cea mai bună prietenă”, a spus atunci simbolul dinamovist, care a avut grijă ca ambii câini să fie înmormântaţi la Cimitirul Raiul Animalelor, situat în satul Căţelu, comuna Glina. Totuşi, norocul lui Dinu s-a numit Merilyn, un Golden Retriever. Exemplarul a fost adus acasă în urmă cu doi ani de fiul fostului mare fotbalist, Corneluş, altfel Dinu ar fi fost acum singur. Astfel, fosta glorie a roş-albilor e des văzută în zona Primăverii plimbându-şi câinele, singurul care i-a mai rămas, iar apropiaţii spun că Merilyn e cel care-l ajută pe “Mister” să lupte cu depresia cauzată de decesul soţiei, în 2011.


    Mormântul lui Nero
Mormântul lui Nero

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net