”Câinii”, înghețați și de teren și de adversar

Ultima actualizare:

    Paul Anton nu a putut face minuni împotriva ChindieiFOTO: Sportpictures.eu
Paul Anton nu a putut face minuni împotriva ChindieiFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a ratat o șansă mare de a se apropia de play-off, deși echipa nu are condiții nici de Liga 2. ”Câinii” au fost învinși acasă, cu scorul de 1-0, de Chindia, la capătul unui meci disputat pe un teren înghețat din cauza lipsei banilor pentru pornirea instalației de încălzire.

Cu moralul bun după victoria cu 2-0 obținută acum câteva zile, în deplasare, cu Hermannstadt, dinamoviștii nu au reușit să profite de panta ascendentă pe care se aflau. Ei nu și-au creat nici o ocazie clară la poarta tânărului Aioanei, astfel că golul înscris în minutul 65 de Berisha a venit cumva firesc. Cu acest rezultat, dinamoviștii au ratat șansa de a urca în premieră pe locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în play-off. Pe această poziție este acum Chindia.

Noi atacuri împotriva lui Cortacero

La finalul meciului, antrenorul Ionel Gane, a trimis noi săgeți către patronul echipei, spaniolul Pablo Cortacero. ”Deocamdată numai vorbe din partea lui Cortacero, probabil se trezește dimineața și spune lucruri aiurea. Din august, el n-a adus niciun euro aici. Noi ne sacrificăm în continuare, singurul sprijin este în DDB. Eu nu m-am gândit să renunț, încercăm cu toții să rămânem aici cât mai mult. O să vedem ce se mai întâmplă cu jucătorii săptămână asta”, a declarat tehnicianul. El s-a temut ca jucătorii săi, și așa puțini ca număr, să nu se accidenteze din cauza terenului înghețat: ”A fost un teren îngheţat şi a fost destul de greu. Băieţii s-au temut pentru integritatea lor. Trebuie să văd ce s-a întâmplat. Dacă are instalaţie ar trebui să i se dea drumul. Se pot accidenta jucătorii pentru că a fost un teren îngheţat, nu aveai stabilitate. În fiecare an vorbim şi întâlnim aceeaşi situaţie. E foarte greu, şi jucătorii adverşi şi jucătorii mei se plângeau de teren în vestiar”, a mai spus tehnicianul după meci.

Singura veste bună pentru fostul secund al naționalei este că, în această adevărată cavalcadă de plecări de la echipă, el se va putea baza în continuare pe cel mai bun stranier, Diego Fabbrini. Acesta este pe punctul de a semna o nouă înțelegere cu Dinamo, de fapt cu gruparea suporterilor, DDB. ”Există o înțelegere, probabil că săptămâna viitoare voi semna și îmi voi retrage memoriul. Eu și familia mea ne simțim bine la Dinamo, în București. Dar e important să se rezolve problemele de acum. Sper că DDB va rezolva. Am avut mai mult de o ofertă, nu doar de la CFR Cluj. Însă voi rămâne. E normal să ai oferte în perioada de transferuri”, a declarat el după meci.

Daniel Popa, nu-i iartă pe ”câini”

Daniel Popa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei în victoria cu Dinamo. Împrumutat chiar de ”câini” la Târgoviște, atacantul spune că face toate eforturile să devină jucător liber, pentru că nu vrea să se mai întoarcă în ”Groapă”. ”Am jucat 3 ani și jumătate la Dinamo, dar mă bucur pentru mine și pentru echipă că am luat 3 puncte aici. La Dinamo sunt mulți jucători buni, precum portarul Eșanu, dar nu li se dă încredere. Printre ei mă număr și eu, mie doar un antrenor mi-a dat încredere, Florin Bratu, în rest nimeni, am jucat prea puțin. Nu am luat eu decizia de a pleca de la Dinamo, am fost dat la o parte și primul club care mi-a sărit în ajutor a fost Chindia. Mi-au zis: vino acasă, faci un sezon și pleci în altă parte”, a declarat după meci Daniel Popa, conform digisport.ro.

Daniel Popa e unul dintre cei mai buni jucători de la Chindia
Daniel Popa e unul dintre cei mai buni jucători de la Chindia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net