Dinamoviştii au urmărit Supercupa Europei pe o terasă din Herăstrău. Antrenorul Cosmin Contra a decis ca toată echipa să ia masa în familie pentru că urmează deplasări grele, la Cluj şi Iaşi. Întoarcerea în Bucureşti e programată abia luni după-amiază.


Cosmin Contra a îmbinat utilul cu plăcutul. A vizionat meciul dintre Real Madrid şi Manchester United lângă jucători, cei din staff-ul tehnic şi oficiali ai clubului, ei având alături şi consoartele. La masă nu s-au făcut excese, iar la final bonul a fost achitat de către toţi. De fapt, Contra i-a desemnat pe secundul Gane şi pe mijlocaşul Sergiu Hanca să se ocupe de strângerea banilor, iar „plasarea” sumei direct în mâna antrenorului a stârnit amuzamentul tuturor. 

 

Spre seară, fiecare a plecat spre casă pentru că îi aştepta o perioadă încărcată. Miercuri (9 august) de dimineaţă s-au antrenat la Săftica, iar după-amiaza au decolat spre Cluj, oraş unde urmau să se cazeze abia spre seară. Joi e programat duelul cu CFR şi mâine la prânz se va pleca, tot pe calea aerului, la Iaşi. În Copou se va ajunge la prânz, iar seara e stabilit un antrenament. Sâmbătă are loc o nouă sesiune de pregătire, iar duminică, de la ora 21.00, e confruntarea cu Poli. Delegaţia va ajunge în Bucureşti abia luni, după mijlocul zilei, astfel că deplasarea totală va dura cinci nopţi şi şase zile.

Vor avea dinamoviştii stadion nou?

17-sport-stadion_gol_1-8981212121.jpg

Dinamo, cina, deplasare, familii, stadion, cosmin contra
Stadionul Dinamo va avea o altă faţă în doi ani

 

Actuala conducere a “câinilor” susţine că “Groapa” poate fi una dintre gazdele Euro 2020. Dar Nicolae Badea, a cărui firmă are drept de folosinţă a stadionului, nu şi-a dat încă acceptul. La sediul Ministerului de Interne au fost ieri pentru a discuta cu şefa acestei instituţii, Carmen Dan, acţionarul Ionuţ Negoiţă, directorul general, Adi Mutu, şi preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr. Cealaltă tabără, reprezentată de Nicolae Badea, nu a dat curs invitaţiei. Totuşi, fanii dinamovişti, zeci dintre ei fiind prezenţi ieri în faţa clădirii MAI, au primit asigurări. “S-a lărgit echipa care e foarte determinată să-şi atingă obiectivul pentru a pune la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Am iniţiat toate demersurile administrative, civile şi penale, am făcut o înştiinţare la DNA…”, a spus Carmen Dan. Apoi, a completat: “Modernizarea se face pe un proiect vechi, al CNI, iar apoi particularităţile vor fi puse la dispoziţie. Vorbim de foarte puţin timp de acum înainte”. Mutu a anunţat şi el: “Sunt bucuros să anunţ suporterii să aibă încredere că Dinamo va avea stadion”. Iar preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a fost în acelaşi ton: “Vom face stadion, pe stadionul Central din Parcul Sportiv Dinamo”. 

 
 
Loading...