«Câinii», la cină împreună înaintea deplasării de 6 zile

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii au petrecut cu familiile 3 oreFotografii: Mihai Ionescu
Dinamoviştii au petrecut cu familiile 3 oreFotografii: Mihai Ionescu

Dinamoviştii au urmărit Supercupa Europei pe o terasă din Herăstrău. Antrenorul Cosmin Contra a decis ca toată echipa să ia masa în familie pentru că urmează deplasări grele, la Cluj şi Iaşi. Întoarcerea în Bucureşti e programată abia luni după-amiază.

Cosmin Contra a îmbinat utilul cu plăcutul. A vizionat meciul dintre Real Madrid şi Manchester United lângă jucători, cei din staff-ul tehnic şi oficiali ai clubului, ei având alături şi consoartele. La masă nu s-au făcut excese, iar la final bonul a fost achitat de către toţi. De fapt, Contra i-a desemnat pe secundul Gane şi pe mijlocaşul Sergiu Hanca să se ocupe de strângerea banilor, iar „plasarea” sumei direct în mâna antrenorului a stârnit amuzamentul tuturor. 


    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Spre seară, fiecare a plecat spre casă pentru că îi aştepta o perioadă încărcată. Miercuri (9 august) de dimineaţă s-au antrenat la Săftica, iar după-amiaza au decolat spre Cluj, oraş unde urmau să se cazeze abia spre seară. Joi e programat duelul cu CFR şi mâine la prânz se va pleca, tot pe calea aerului, la Iaşi. În Copou se va ajunge la prânz, iar seara e stabilit un antrenament. Sâmbătă are loc o nouă sesiune de pregătire, iar duminică, de la ora 21.00, e confruntarea cu Poli. Delegaţia va ajunge în Bucureşti abia luni, după mijlocul zilei, astfel că deplasarea totală va dura cinci nopţi şi şase zile.

Vor avea dinamoviştii stadion nou?


    Stadionul Dinamo va avea o altă faţă în doi ani
Stadionul Dinamo va avea o altă faţă în doi ani

Actuala conducere a “câinilor” susţine că “Groapa” poate fi una dintre gazdele Euro 2020. Dar Nicolae Badea, a cărui firmă are drept de folosinţă a stadionului, nu şi-a dat încă acceptul. La sediul Ministerului de Interne au fost ieri pentru a discuta cu şefa acestei instituţii, Carmen Dan, acţionarul Ionuţ Negoiţă, directorul general, Adi Mutu, şi preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr. Cealaltă tabără, reprezentată de Nicolae Badea, nu a dat curs invitaţiei. Totuşi, fanii dinamovişti, zeci dintre ei fiind prezenţi ieri în faţa clădirii MAI, au primit asigurări. “S-a lărgit echipa care e foarte determinată să-şi atingă obiectivul pentru a pune la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Am iniţiat toate demersurile administrative, civile şi penale, am făcut o înştiinţare la DNA…”, a spus Carmen Dan. Apoi, a completat: “Modernizarea se face pe un proiect vechi, al CNI, iar apoi particularităţile vor fi puse la dispoziţie. Vorbim de foarte puţin timp de acum înainte”. Mutu a anunţat şi el: “Sunt bucuros să anunţ suporterii să aibă încredere că Dinamo va avea stadion”. Iar preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a fost în acelaşi ton: “Vom face stadion, pe stadionul Central din Parcul Sportiv Dinamo”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net