"Călăul" Angliei i-a pus gând rău şi Italiei: "Sunt slabi în apărare!"

Ultima actualizare:

    Luis Suarez crede că va profita de slăbiciunile din defensiva europenilor
Luis Suarez crede că va profita de slăbiciunile din defensiva europenilor

Şocul zilei la Mondialul din Brazilia este fără discuţie întâlnirea dintre Italia şi Uruguay, decisivă pentru calificarea în optimi.

Sud-americanii au neapărat nevoie de victorie, în timp ce pe europeni îi avantajează şi egalul. „Călăul” Angliei spune însă că va răpune şi „squadra azzura”. „Sunt slabi în apărare şi foarte statici. Voi profita şi vom câştiga”, a spus Suarez. De partea cealaltă, Gianluigi Buffon, căpitanul Italiei, crede că echipa sa e pregătită pentru orice în acest joc.

“Cavani și Suarez formează un cuplu de atacanți foarte puternic. Nu este ceva ce am aflat la acest turneu final, ei și-au făcut o reputație mai demult atât la naționala Uruguayului, cât și la echipele lor de club. Este normal ca o echipă precum Uruguay să aibă jucători de top. Suntem pregătiți de orice. Așa cum spunea antrenorul nostru, suntem ca niște cameleoni, ne putem schimba de la meci la meci și asta ne dorim și acum. Sper ca această abilitate să ne permită să ne atingem obiectivele propuse”, a declarat Buffon.

Citeşte mai multe pe Dolce Sport!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net