«Călăul» Stelei e vărul lui Guti

Ultima actualizare:

    Javier Hernandez a adus victoria timişorenilorsportpictures.eu
Javier Hernandez a adus victoria timişorenilorsportpictures.eu

Javi Hernandez, spaniolul care a executat campioana la Timişoara, e rudă de sânge cu fostul fotbalist al lui Real Madrid.

Steaua a fost învinsă cu 1-0 de ACS Poli în urma şutului formidabil prins de Hernandez. Reuşita nu e de mirare, de vreme ce mijlocaşul iberic e văr primar cu celebrul Guti Hernandez.În urmă cu şapte ani, în 2008, la Real Madrid se vorbea despre un demn urmaş al mijlocaşului Guti, aflat pe final de carieră. „Clona” acestuia era considerat puştiul de 19 ani Javier Hernandez, nimeni altul decât vărul lui Guti, ajuns în prezent la 38 de ani. Cei doi semănau ca două picături de apă în joc. Ambii erau stângaci, aveau un simţ de anticipaţie ieşit din comun şi se pricepeau de minune să execute fazele fixe şi penalty-urile. După câteva meciuri la echipa secundă a Realului, tânărul Javier s-a pierdut însă pe drum, fiind nevoit în cele din urmă să-i părăsească pe „galactici” şi s-o ia de la zero la echipe mici precum Salamanca, Ourense sau Burgos. Transferat de timişoreni în această vară din postura de jucător liber de contract, Javier Hernandez s-a impus rapid printre titulari, iar golul marcat duminică în poarta Stelei l-a transformat într-un idol pe Bega. „A fost unul dintre cele mai grele goluri din cariera mea, pentru că am lovit mingea cu piciorul drept şi nu sunt obişnuit să dau aşa”, a spus Hernandez despre magnifica sa execuţie.

Cine este Guti

Guti are 13 selecţii în naţionala Spaniei
Guti are 13 selecţii în naţionala Spaniei

- Are 38 de ani şi s-a retras din fotbal în 2011, după un sezon la Beşiktaş.- În perioada 1986-2010, a evoluat exclusiv pentru Real Madrid, începând de la grupele de copii şi juniori. La echipa mare a „galacticilor” a disputat peste 500 de partide oficiale.- A câştigat 15 trofee cu Real Madrid, inclusiv trei Ligi ale Campionilor şi cinci campionate.- Are 13 selecţii în naţionala Spaniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net