Calificare în genunchi. Vezi cu cine joaca Steaua in turul urmator al Ligii Campionilor!

Ultima actualizare:

    Papp trebuie să fie mai atent având în vedere cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii CampionilorFoto Click!
Papp trebuie să fie mai atent având în vedere cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii CampionilorFoto Click!

Roş-albaştrii au pierdut cu 3-2 returul cu Trencin, de pe Arena Naţională, dar băieţii lui Mirel Rădoi merg mai departe datorită norocului. Având în vedere cu cine joacă Steaua în turul următor al Ligii Campionilor, lucrurile nu mai sunt însă de glumă de acum încolo. Peste români vine pe 29 iulie campioana Serbiei, o echipă mult mai puternică decât cea din Slovacia.

Cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii Campionilor ştim de marţi seara. Partizan Belgrad a învins şi în returul cu Dila Gori, din Georgia, şi vine la Bucureşti. Turul de pe Arena Naţională se va juca tot fără spectatori, iar după experienţa cu Trencin steliştii au de ce să se sperie. Cu stadionul gol, orice se poate întâmpla, iar sârbii pot da lovitura repede.

Având în vedere că Partizan nu e o echipă foarte cunoscută în România, deşi fizic nu se află chiar atât de departe de capitala noastră, trebuie să facem câteva precizări în ceea ce priveşte adversarul de la finalul lunii. FK este cea mai titrată echipă din Serbia, câştigând de 11 ori campionatul în fosta Iugoslavie şi de 7 ori în Serbia de azi.

Cu cine joacă Steaua în turul următor al Ligii Campionilor: Partizan e campioana Serbiei!

Mai mult, Partizan are şi o finală de Cupa Campionilor Europeni, în 1966, pierdută cu 2-1 în faţa lui Real Madrid, pe Heysel Stadium, din Bruxelles. Astfel, având în vedere cu cine joacă Steaua în turul următor al Ligii Campionilor, Tade şi compania trebuie să-şi ridice nivelul, dacă nu vor să fie eliminaţi prematur dintr-o competiţie de care le depinde viitorul.

În ceea ce priveşte istoricul dintre Steaua Bucureşti şi Partizan Belgrad, acesta practic nu există. Cele mai titrate două echipe din România şi Serbia nu s-au întâlnit niciodată în meci oficial şi nici în amicale. Astfel, partida de miercurea viitoare se anunţă cu atât mai interesantă şi face ca şi returul de pe 5 august să fie unul cu adevărat de foc.

Cu cine joacă Steaua în turul următor al Ligii Campionilor n-a mai jucat niciodată

Având în vedere că sorţii au decis deja cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii Campionilor, Stanciu şi compania nu mai au cum să influenţeze nimic. Cu toţii trebuie doar să se pregătească de duel şi să ducă echipa roş-albastră în play off-ul celei mai importante competiţii intercluburi din lume, de unde până în grupe, la potul cel mare, nu mai e decât un pas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net